Suuri suru: Chrissy Teigen ja John Legend menettivät poikansa – julkistivat iloiset uutiset yllätysraskaudesta vain kuukautta aiemmin

Malli Chrissy Teigen kertoo Instagram-tilillään surullisia uutisia. Yllätysraskaus päättyi murheellisesti.

Malli Chrissy Teigen ja laulaja John Legend kertoivat reilu kuukausi sitten iloisia uutisia: perheeseen odotettiin kolmatta lasta. Raskaus oli iloinen yllätys, sillä pariskunta oli aiemmin kertonut avoimesti, että heillä on ollut vaikeuksia saada lapsia.

Teigen kertoi torstaiaamuna Suomen aikaa, että raskaus päättyi murheellisesti ja pari menetti toivotun kolmannen lapsensa.

Teigen julkaisi useita kuvia sairaalasta. Suru näkyy kuvissa vanhempien kasvoilta etenkin otoksessa, jossa he pitelevän pienenpientä nyyttiä sylissään.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Kuvatekstissä Teigen kertoi, että hän oli alkanut vuotaa verta, eikä mikään ollut auttanut, joten pientä poikalasta ei saatu pelastettua.

– Olemme järkyttyneitä ja tunnemme syvää tuskaa, josta olemme aiemmin vain kuulleet, mutta emme koskaan ennen tunteneet, malli kuvailee parin tunteita.

– Emme koskaan ole päättäneet lastemme nimiä ennen kuin vasta aivan viime tipassa sen jälkeen, kun he ovat syntyneet ja olemme olleet lähdössä sairaalasta. Jostain syystä kuitenkin tätä pienokaista kutsuimme Jackiksi jo silloin, kun hän oli vatsassani. Hän tulee aina olemaan meidän Jackimme. Jack yritti kovasti päästä osaksi perhettämme, ja hän tulee olemaan sitä ikuisesti, Teigen kirjoitti.

Tunteikkaassa kirjoituksessaan hän pahoitteli pienokaiselleen sitä, että tämän elämän ensimmäisillä hetkillä komplikaatioita oli paljon, eikä tämä selviytynyt.

– Rakastamme sinua aina.

Teigenillä ja Legendillä on ennestään kaksi lasta, 4-vuotias tytär Luna ja 2-vuotias poika Miles. Pari on kertonut avoimesti, että kaksi vanhempaa lasta ovat saaneet alkunsa koeputkihedelmöityksen avulla.

Kolmas raskaus oli alkanut luonnollisesti ja Teigen kuvaili sen olleen järisyttävä yllätys.

Nyt hän kirjoittaa olevansa erityisen kiitollinen perheen saamasta tuesta sekä vanhemmista lapsistaan. 

– Olemme kiitollinen elämästä, joka meillä on sekä kahdesta upeasta lapsestamme Lunasta ja Milesista. Kaikki päivät eivät voi kuitenkaan olla pelkkää auringonpaistetta. Tällä pimeimmällä hetkellä me suremme ja itkemme, mutta halaamme ja rakastamme toisiamme entistä tiukemmin ja pääsemme tästä yli.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja