Chrissy Teigen kertoo, miksi vaati John Legendiä kuvaamaan perheen traagisen tapahtuman – aviomies vastusti pyyntöä viimeiseen asti

Chrissy Teigen ja John Legend menettivät kolmannen lapsensa, kun Teigen sai keskenmenon ennenaikaisesti irronneen istukan takia.

Yhdysvaltalaismalli Chrissy Teigen ja hänen aviomiehensä John Legend kertoivat lokakuun alussa perhettään kohdanneesta suuresta surusta, kun pariskunta tiedotti Teigenin raskauden päättyneen keskenmenoon. Teigenilla ja Legendilla on entuudestaan kaksi pientä lasta. Kolmas raskaus oli parille iloinen yllätys, sillä he ovat aiemmin puhuneet avoimesti vaikeuksistaan saada lapsia. 

Lokakuun lopulla Teigen avasi Instagram-tilillään tarkemmin tietoja viimeaikaisesta voinnistaan. Teigen kiitti vuolaasti seuraajiaan perheen saamista kauniista viesteistä suuren surun hetkellä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Viestejä on tulvinut ja olemme lukeneet niistä jokaisen itkuisilla silmillämme. Sosiaalisen median kautta tulleet viestit ovat täyttäneet päiväni, useimmat niistä ovat alkaneet sanoin "et luultavasti lue tätä, mutta...". Voin vakuuttaa teille, minä luin, Teigen kirjoittaa. 

Päivityksessään Teigen kertoo hänen ja Legendin kolmannen lapsen, Jack-pojan olleen 20 viikkoa vanha syntyessään sekä menehtyessään. Synnytystä ennen Teigen oli ollut yli kuukauden ajan sänkylevossa, yrittäen saada vaikean raskauden 28. viikolle saakka. 

Lääkärit olivat diagnosoineet, että Teigen kärsi istukan ennenaikaisesta irtoamisesta, joka aiheutti keskenmenon. Teigen kertoo kärsineensä istukkaongelmista ennenkin, mutta se ei ole aiemmin hänen tapauksessaan irronnut. 

– Jouduin synnyttämään Milesin kuukautta ennen koska hänen mahansa ei saanut tarpeeksi ruokaa istukastani. Mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun istukka irtosi. Valvoimme sitä erittäin tarkasti, toivoen että se paranisi ja pysähtyisi. Sängyssä minä vuodin ja vuodin verta, kevyesti mutta koko päivän, vaihtaen omia vaippojani muutaman tunnin välein kun verta oli niin paljon, että siinä oli epämukavaa maata, Teigen kertoo. 

Toimenpiteistä ja Teigenin sänkylevosta huolimatta verenvuoto yltyi niin paljon, että kohdussa olevan nesteen määrä oli erittäin vähäinen. Lopulta vaihtoehtoja ei ollut. 

– Muutaman sairaalayön jälkeen lääkärini kertoi minulle sen, minkä tiesin olevan tulossa – jäähyväisten aika. Hän ei vaan olisi voinut selvitä tästä ja mikäli menisimme pidemmälle, minäkään en välttämättä. 

Sydäntäsärkevällä hetkellä Teigen pyysi aviomiestään Legendia sekä omaa äitiään ottamaan kuvia tapahtumista huolimatta siitä, kuinka kammottava tilanne oli perheelle. Legend oli Teigenin mukaan erittäin vastahakoinen valokuvaamaan eikä ymmärtänyt vaimonsa pyyntöä lainkaan, mutta Teigen kertoi puolisolleen tarvitsevansa kuvat. 

– Mutta tiesin, että minun pitää muistaa tämä hetki ikuisesti, samalla tavalla kuin minun on muistettava suudelmamme alttarilla, samalla tavalla kuin ilon kyyneleemme Lunan ja Milesin syntymän jälkeen. Ja tiesin ehdottomasti, että minun on jaettava tämä tarina. 

Lapsen syntymän jälkeen Teigen, hänen äitinsä ja Legend hyvästelivät kaikki pienen pojan omalla tavallaan. Nyt Jack-pojan tuhkat lepäävät pariskunnan luona, odottaen aikaa, jolloin ne sirotellaan perheen uuden kodin pihalla olevan puun juurelle. 

– Jack tulee olemaan ikuisesti rakastettu, ja selitämme lapsillemme hänen elävän tuulessa, puissa sekä perhosissa, jotka he näkevät. Kiitos kaikille niille, jotka ovat ajatelleet meitä ja jotka ovat jopa lähettäneet meille rakkauttaan sekä tarinoitaan. Olemme niin onnekkaita. 

Lue myös:

    Uusimmat