TPS-lupaus vaihtaa maisemaa SM-liigassa

Turun Palloseurassa jo yli 100 SM-liigaottelua pelannut puolustajalupaus Jimi Suomi siirtyy kouvolalaiseen KooKoohon kaksivuotisella sopimuksella.

21-vuotias Suomi pelasi Turussa kolme edellistä kautta. Espoolaislähtöinen puolustaja teki päättyneen kauden runkosarjassa 58 ottelussa 4+8=12 pistettä.

Suomi on pelannut sekä 18- että 20-vuotiaiden MM-kisoissa ja saavuttanut TPS:ssä kaksi SM-hopeamitalia. Hänen uransa on kokenut myös vastoinkäymisiä keväällä 2023 ilmenneen syöpäsairauden takia.

– Suomi on leijonapolun läpikäynyt nuori puolustaja, jolla on kuitenkin jo yli 100 pelin kokemus Liigasta. Hänen luistelunsa on erinomaista, mikä antaa hyvät eväät avauspelaamiseen ja hyökkäysten tukemiseen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen summaa seuran tiedotteessa.

KooKoon tämän kevään hankintoihin kuuluvat seuraan ulkomailta palaavat hyökkääjät Joonas Oden ja Vilmos Gallo sekä norjalaispuolustaja Christian Kåsastul.

TPS:n päättyneen kauden joukkueesta maisemaa vaihtavat myös muun muassa puolustaja Ruben Rafkin, NHL-sopimuksen tehnyt hyökkääjä Kalle Väisänen sekä maalivahti Eetu Anttila. Uusista vahvistuksista turkulaisseura on toistaiseksi tiedottanut vain ruotsalaismaalivahti Adam Wernerin sopimuksen.

Lue myös:

    Uusimmat