TPS:ltä kova ratkaisu: hurjavireinen Karri Rämö pois maalilta – loukkaantuneena ollut veskari tilalle

Karri Rämöltä upea nousu SM-liigan finaaleihin parrasvaloihin – Karri Kiveltä kova arvio 4:45
Video: Karri Rämö on tehnyt upean nousun SM-liigan finaaleihin parrasvaloihin – Karri Kiveltä kova arvio.

TPS vaihtaa viime pelit sivussa olleen Andrei Karejevin maalinsa suulle hurjavireisen Karri Rämön tilalle tänään pelattavaan jääkiekon SM-liigan toiseen finaaliin Lukkoa vastaan.

Karejev on ollut edelliset viisi ottelua loukkaantuneena sivussa. Rämö hoiti torjuntatehtävät neljässä välieräottelussa HIFK:ta vastaan ja oli maalissa myös eilen pelatussa ensimmäisessä finaalissa Lukkoa vastaan.

TPS kaatoi välierissä Rämön kanssa HIFK:n voitoin 3–1, ja eilen entinen NHL-maalivahti torjui 35 pysäytyksellään TPS:n voittoon ensimmäisessä finaalissa, kun Lukko kaatui vieraissa 4–1. Rämö on loistanut pudotuspeleissä torjuntaprosentilla 94,0.

Venäläisen Karejevin rekordi kevään viidestä pudotuspeliottelusta tähän mennessä on 88,6.

C Moren asiantuntijat toisaalta analysoivat, että kesken kauden pelaamaan ja TPS:ään hypänneen 34-vuotiaan Rämön jaksaminen tiiviissä pelitahdissa voi olla koetuksella.

Viro kaukalossa, Pospisil pelikiellossa

Ensimmäisessä finaalissa polvitaklauksesta 5+20 minuutin rangaistuksen myötä ulos joutunut Eemil Viro jatkaa TPS:n pelaavassa kokoonpanossa.

Avausfinaalissa kuumana käynyt ja lopussa ulos passitettu Lukon slovakialaishyökkääjä Kristian Pospisil on sen sijaan pelikiellossa kymppitilikertymän myötä.

Kristian Pospisil jäähy 20 minuuttia 1:08
Kristian Pospisil lensi avausfinaalin lopussa isoista ovista ulos.

Lukko ja TPS kohtaavat toisessa finaalissa tänään kello 17 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat