TPS hankki Serie A:n mestaripelaajan: "Jokainen huomasi nopeasti, että saatiin todella kovan luokan pelimies"

Italian Serie A:n jalkapallomestaruuden urallaan voittanut puolustava keskikenttäpelaaja Rodney Strasser siirtyy Veikkausliigassa pelaavan TPS:n vahvuuteen.

Sierra Leonesta kotoisin oleva Strasser, 30, on edustanut viimeisimmäksi italialaista Villafrancaa.

Strasser saapui Turkuun jo maaliskuussa ja harjoitteli aluksi itsekseen. Hän liittyi uuden joukkueensa harjoituksiin turvallisuusmääräysten mahdollistettua sen.

Mestari AC Milanista

Strasser on edustanut takavuosina myös AC Milania. Hän siirtyi organisaatioon vuonna 2007 ja debytoi seuran riveissä Serie A:ssa syksyllä 2008.

Kaudella 2010 hän siirtyi Genoan organisaatioon, mutta jatkoi pelaamista AC Milanissa lainasopimuksella. Kaudella 2010–11 hän voitti Milanin riveissä Italian mestaruuden ja pelasi myös Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Strasser on pelannut myös Sierra Leonen A-maajoukkueessa yhteensä kymmenen ottelua. 

"Myös pallollisena huippuluokkaa"

TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen jakaa Strasserille seuran tiedotteessa vuolasta ylistystä.

– Kyllä jokainen huomasi nopeasti, että saatiin todella kovan luokan pelimies joukkueeseen. Itseluottamus on kohdallaan ja hän on myös pallollisena huippuluokkaa. Kun hän ilmestyi harjoituksiimme mukaan, näkyi sen vaikutus koko joukkueeseen heti. Rodney saapui Suomeen todella hämmentävään aikaan, mutta hän on hoitanut hommansa tällä haastavalla ajanjaksolla todella ammattimaisesti, Pikkarainen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat