Toyotan pääpomolta upeita sanoja Esapekka Lapista – "Olimme kaikki todella vaikuttuneita"

Esapekka Lappi ja kartturi Janne Ferm siirtyivät keskiviikkona MM-rallitalli Citroenille. Kaksikkoa ei ole kuitenkaan Toyotalla unohdettu, sillä tallin pääpomo Akio Toyoda ylistää suomalaisia maasta taivaisiiin.

Pääkuvan videolla Esapekka Lapin tuoreet kommentit Citroen-siirrosta.

Esapekka Lappi ja kartturi Janne Ferm ovat ajaneet Toyotalla rallin MM-sarjaa viimeiset kaksi vuotta. Tallin puheenjohtaja Akio Toyoda nostaa kaksikon kohokohdaksi etenkin viime kauden Jyväskylän rallin voiton.

– Se oli aivan upeaa, olimme kaikki todella vaikuttuneita, Toyoda suitsuttaa Toyotan sivuilla julkaistussa tiedotteessa.

Toyoda jakaa vuolaita kehuja niin Lapille kuin Fermillekin. Lappia hän kehuu etenkin fanien huomioon ottamisesta.

– Esapekka, olet nuoruuden elämänilollasi antanut tallille valtavaa motivaatiota. Tämän vuoden Suomen rallissa näin itse, kuinka paljon arvostat faneja ja kuinka paljon he rakastavat sinua.

– Olen kiitollinen sinulle, että vahvistit Toyotan ja sen kannattajien välistä suhdetta.

Toyotan tallin puheenjohtaja kuivailee kartturina toimivaa Fermiä puolestaan iloiseksi persoonaksi, joka toi energiaa talliin.

– Janne, vitsailit jatkuvasti ja kevensit tunnelmaa. Jos kuulen vilpitöntä naurua vastustajatiimin teltasta ensi vuoden MM-ralleissa, tiedän, että sinä ja Esapekka kukoistatte.

MM-rallin käynnissä olevaa kautta on jäljellä vielä kahden osakilpailun verran. Toyoda painottaa tallin haluavan kehittää autoa vielä Espanjan ja Australian ralleihin, jotta suomalaiskaksikko saisi kauden lopusta mahdollisimman paljon irti. 

Mielessä siintää kuitenkin myös tuleva kausi.

– Ei ole epäilystäkään, että Esapekka ja Janne tekevät meistä ensi kaudella vahvempia – tällä kertaa vastustajinamme.

Lue myös:

    Uusimmat