Toyota lahjoittaa uuden auton sankaritekoja Kaliforniassa tehneelle sairaanhoitajalle – uhmasi liekkimerta potilaat kyydissään

1:12

Kymmenet ihmiset ovat kuolleet Kaliforniaa piinaavissa metsäpaloissa, jotka ovat levinneet laajalti myös asuinalueille. Palomiehet, poliisit ja sairaanhoitajat paiskivat kammottavissa olosuhteissa töitä ympäri vuorokauden yrittäessään hillitä liekkimeren etenemistä ja pelastaessaan ihmisiä maailmanloppua muistuttavan näyn keskeltä.

Japanilainen autovalmistaja Toyota on ilmoittanut palkitsevansa erään sairaanhoitajan urheat teot lahjoittamalla tälle uuden auton tulipalossa korventuneen tilalle.

Kalifornialaisen sairaalan teho-osastolla sairaanhoitajana työskentelevä Allyn Pierce pelasti yhdessä kollegoidensa kanssa useita sairaalan potilaita, jotka eivät olisi päässeet omin avuin liekkejä pakoon. Apunaan sankaritiimillä oli Piercen Toyota Tundra -avolava.

Piercen auto kärsi kuitenkin mittavia vaurioita tulimerta uhmatessaan. Sankarillisen sairaanhoitajan teot kantautuivat sosiaalisen median kautta myös Toyotan korviin, ja se ilmoittikin luovuttavansa Piercelle uuden Tundran tuhoutuneen tilalle.

– Olemme nöyriä kuullessamme sinun riskeeranneen henkesi ja Tundrasi pelastaessasi ihmisiä. Älä murehdi autoasi, meillä on kunnia antaa sinulle uusi, Toyotalta kommentoitiin.

Pierce kertoo sunnuntaina julkaisemassaan kirjoituksessa menettäneensä palossa sairaalansa ja autonsa lisäksi myös kotinsa.

Lähde: The Drive

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja