Tottenhamin luisu jatkuu Valioliigassa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenham kärsi torstai-iltana kirvelevän tappion West Hamille maalein 1–2 . Otteluun vahvasti lähtenyt Tottenham piti pelin halussa ensimmäisen puoliajan, ja Christian Romero vei isäntäjoukkueen johtoon ensimmäisen puoliskon 11. minuutilla.

West Ham sai tehtyä tasoituksen toisella puoliajalla Jarrod Bowenin maalilla 52. minuutilla. Hyvän vireen hukanneen Tottenhamin tappion sinetöi James Ward-Prowse, kun peliä oli pelattu 74 minuuttia.

Sarjataulukossa viidentenä oleva Tottenham on nyt hävinnyt viidestä edellisestä ottelustaan neljä.

Everton yllätti Newcastlen

Liverpoolissa sarjataulukon häntäpään Everton puolestaan yllätti pahemman kerran Newcastlen. Kotijoukkue takoi toisen puoliajan loppupuoliskolla tauluun lukemat 3–0.

Voitto on Evertonille tärkeä, sillä joukkuetta rangaistiin viime kuussa kymmenen sarjapisteen menetyksellä Valioliigan taloussääntöjen rikkomisesta. Torstain tuloksellaan Everton nousi takaisin putoamisviivan yläpuolelle.

Newcastle jatkaa tappionsa myötä seitsemäntenä.