Tottenham-pomo teki paljastuksen Harry Kanen huippusiirrosta – sopimukseen ujutettu erityinen pykälä

Valioliigassa pelaavan Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on kertonut, että Bayern Müncheniin siirtyneen Harry Kanen sopimuksessa on takaisinosto-optio, kertoo The Athletic.

Kane siirtyi kesällä Tottenhamista Bayernin riveihin 100 miljoonan euron siirtosummalla. Menetys oli Tottenhamille kova, sillä Kane oli joukkueen kantavia voimia useiden vuosien ajan. 

Tottenham-pomo Levy kertoi yllättävän yksityiskohdan Kanen Bayern-sopimuksesta Tottenham-kannattajille järjestetyssä yleisötilaisuudessa. Levyn mukaan Kanen sopimus sisältää takaisinosto-option.

Kane solmi Bayernin kanssa nelivuotisen sopimuksen. Takaisinostopykälä antaa kuitenkin mahdollisuuden, että Kane palaisi vielä lähivuosina Tottenham-paitaan jahtaamaan Alan Shearerin nimissä olevaa Valioliigan maaliennätystä.

Kane kommentoi omaa siirtoaan tiistaina Bayernin ja Manchester Unitedin välistä Mestarien liiga -ottelua ennakoivassa lehdistötilaisuudessa.

– Kesän aikana oli joitain neuvotteluja muutamien seurojen kanssa. Bayern oli joukkue, joka kiinnosti ja innosti minua. Kun he tulivat mukaan kuvaan, ei oikeastaan ollut enää muita keskusteluja, Kane kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat