Tottenham-pomo heittäytyi hankalaksi Harry Kanen huippusiirrossa – Valioliiga-legendalta hilpeä vastaus outoon sekoiluun

Tottenham-tähti Harry Kanen siirto Bayern Münchenin on ainakin toistaiseksi viivästynyt, koska Tottenham haluaa viilata sopimuksen yksityiskohtia uudelleen.

Tottenham hyväksyi torstaina Bayernin 100 miljoonan euron tarjouksen Kanesta ja perjantaina Kane suuntasi jo kohti lentokentää suunnitelmanaan viimeistellä siirto ja käydä lääkärintarkastuksessa.

Nyt tilanteeseen on saatu kuitenkin käänne. Fabrizio Romanon ja Sky Sportsin toimittaja Kaveh Solhekolin mukaan Kane ei kuitenkaan saanut vielä lentolupaa, koska Tottenham halusi vielä viilata sopimuksen pieniä yksityiskohtia.

Tottenham-pomo Daniel Levy on laajalti tunnettu hankalana neuvottelijana, joka on aiemminkin käyttänyt kovia keinoja tähtipelaajiensa siirtoneuvotteluissa.

Lähteiden mukaan Kane odottaa lentokentän läheisyydessä lähtölupaa Bayerniin.

Dramaattinen siirtosaaga on saanut Valioliiga-legenda Alan Shearerinkin reagoimaan. Valioliigan kaikkien aikojen maaliennätystä 260 maalillaan hallitseva Shearer intoutui vitsailemaan Kanen lähdöllä.

Shearer julkaisi Twitter-tilillään kuvan yksityiskoneesta, jonka viereen hän oli muokannut itsensä lentokapteeniksi.

– No niin Harry, on aika lähteä! Shearer kirjoittaa hauskan kuvan yhteydessä.

Shearerin vitsi juontaa juurensa siihen, että Harry Kane lähestyi hurjaa tahtia hänen omaa maaliennätystään. 30-vuotias Kane on 47 maalin päässä Shearerin ennätyksestä.

Lue myös:

    Uusimmat