Pelikielto ja loukkaantumiset Tottenhamin riesa – Hollannin jalkapalloliiton työntöavulla levännyt Ajax terveellä miehistöllä Lontooseen

Tottenham joutuu tulemaan tiistain Mestarien liigan välierien avausosassa toimeen ilman yhden ottelun pelikieltoa korttitilin täyttymisen vuoksi kärsivää Heung-min Sonia. Keskikenttäpelaaja Moussa Sissokon paluu harjoituksiin toi Spurs-leiriin maanantaina myös positiivisia uutisia.

Nivusvammasta kärsineen Sissokon ja keskikenttäpari Harry Winksin pelikunto arvioidaan tiistaina. Reisivammasta kärsinyt Jan Vertonghen harjoitteli niin ikään joukkueen mukana maanantaina.

Eteläkorealaishyökkääjä Sonin puuttuminen nykykuntoisesta Tottenham-hyökkäyksestä aiheuttaa eniten päänvaivaa päävalmentaja Mauricio Pochettinolle.

Harry Kanen loukattua vakavasti nilkkansa puolivälierissä Pochettino aloittanee hyökkäyspäässä Lucas Mouralla, Christian Eriksenillä ja Fernando Llorentella.

– Meillä on joukkueessa henki, jonka avulla voimme saavuttaa mitä tahansa. Se on vahvuutemme, Pochettino sanoi maanantain harjoitusten jälkeen lehdistötilaisuudessa.

– Me tulemme olemaan joukkue. En välitä, kuka tekee maalit. Tietysti loukkaantumiset ovat haaste, mutta kyse on kollektiivista, Pochettino tähdensi.

Vierasjoukkue Ajax ei ole pelannut viikkoon Hollannin jalkapalloliiton siirrettyä viikonlopulta kokonainen kierros, jotta maan suurseura saa tarpeeksi lepoaikaa ennen tiistain ottelua Lontoossa.

Hollantilaisjoukkue lähtee otteluun terveellä kokoonpanolla.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Tottenham – Ajax klo 21.55 C More Sport 1

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Barcelona – Liverpool klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat