Totta se on! Supertähti Rihanna seurustelee kohuräppäri Asap Rockyn kanssa

1:19
Kuka Rihanna? Monilahjakkuus on laajentanut muodin saralle

Kaksikon ympärillä on vellonut suhdehuhut vuosien ajan. 

Supertähti Rihannan ympärillä on pyörinyt rakkaushuhuja jo vuosien ajan. On spekuloitu, että laulaja seurustelisi kohuräppäri Asap Rockyn kanssa. 

Spekulaatiot osoittautuivat todeksi, sillä suhde on nyt virallista, kertoo People-lehti. Kaksikko on pitkäaikaisia ystäviä. 

Asia vahvistui sen jälkeen, kun Page Six -sivusto uutisoi, että Rihanna ja Asap bongattiin viikonloppuna yhdessä illalliselta New Yorkista. 

Rihanna erosi tammikuussa miljardöörimiesystävästään Hassan Jameelista kolmen vuoden seurustelun jälkeen.

Rihanna ja Asap Rocky ovat olleet ystäviä jo jonkin aikaa. Vuonna 2013 Rihanna esiintyi rap-artistin Fashion killa -musiikkivideolla, josta romanssihuhut saivat alkunsa. Kaksikko nähtiin yhdessä vuonna 2018 Louis Vuittonin muotinäytöksessä. 

Barbadokselta syntyisin oleva R&B-tähti Rihanna, 32, on keskittynyt viime aikoina vaatemerkkiinsä Fentyyn, eikä häneltä ole lähiaikoina ilmestynyt uutta musiikkia.

Asap Rocky, 32, joutui puolestaan viime kesänä keskelle valtavaa kohua, kun hänet pidätettiin Tukholmassa pahoinpitelystä epäiltynä.

Räppäri joutui välikohtauksen jälkeen tutkintavankeuteen ruotsalaiseen Kronobergin vankilaan, josta hän vapautui elokuun alussa.

Räppäri ja hänen kaksi seurueensa jäsentä tuomittiin syyskuussa Tukholman käräjäoikeudessa kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen sekä maksamaan noin 1 200 euroa korvauksia pahoinpitelyn uhrille. 

LÄHDE: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja