Supertähti Rihannan spekuloidaan seurustelevan kohuräppärin kanssa – some sekosi romanssihuhuista

Hiljattain eronnut Rihanna on yhdistetty Ruotsissa viime kesänä pahoinpitelykohussa ryvettyneeseen räppäriin Asap Rockyyn. Some riemastui romanssihuhuista.

Supertähti Rihannan uutisoitiin hiljattain eronneen miljardöörimiesystävästään Hassan Jameelista vuosien seurustelun jälkeen.

Nyt Rihanna on yhdistetty Ruotsissa viime vuonna pahoinpitelykohun vuoksi oikeuteen joutuneeseen räppäriin Asap Rockyyn. Kaksikon kerrotaan tunteneen toisensa jo pidemmän aikaa, mutta viihtyneen paljon yhdessä viime aikoina.

Esimerkiksi The Sun kirjoittaa, että kaksikko olisi nähty yhdessä New Yorkissa ja että he olisivat jopa yöpyneet yhdessä hotellin sviitissä.

Spekulaatioita ei ole vahvistettu, mutta romanssihuhut ovat silti puhuttaneet sosiaalisessa mediassa, kertoo esimerkiksi Harpers Bazaar.

Romanssihuhut tuntuivat harmittavan Twitterissä erityisesti heitä, jotka ehtivät jo innostua siitä, että Rihanna olisi vapautunut sinkkumarkkinoille.

– Kuulin juuri, että Rihanna deittailee Asap Rockya. Mahdollisuuteni laskivat juuri nollasta pakkasen puolelle, eräs kirjoitti.

Osa sen sijaan oli vilpittömän innoissaan huhuista.

– Rihanna ja Asap Rocky deittailevat. Hyvänen aika, heidän lapsestaan tulisi kaunis! Twitterissä intoiltiin jo.

– Kaunein pari ikinä, toisessa twiitissä hehkutettiin.

Barbadokselta syntyisin oleva R&B-tähti Rihanna, 31, on keskittynyt viime aikoina vaatemerkkiinsä Fentyyn, eikä häneltä oli lähiaikoina ilmestynyt uutta musiikkia.

Kesällä sanomalehti The New York Times julkaisi supertähdestä pitkän haastattelun, jossa muun muassa Umbrella-hitillään maailman hurmannut nainen kertoi asuneensa vuoden ajan salaa Lontoossa ja nauttineensa siitä, ettei häntä tunnisteta kaduilla.

Rihanna antoi viime keväänä myös Interview-lehdelle haastattelun, jossa hän puhui harvinaisen avoimesti rakkauselämästään. Tähti paljasti haastattelussa haaveilevansa lapsista.

– Haluan sitä enemmän kuin mitään elämässäni, hän sanoi tuolloin.

Asap Rocky, 31, joutui puolestaan viime kesänä keskelle valtavaa kohua, kun hänet pidätettiin Tukholmassa pahoinpitelystä epäiltynä.

Räppäri joutui välikohtauksen jälkeen tutkintavankeuteen ruotsalaiseen Kronobergin vankilaan, josta hän vapautui elokuun alussa.

Räppäri ja hänen kaksi seurueensa jäsentä tuomittiin syyskuussa Tukholman käräjäoikeudessa kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen sekä maksamaan noin 1 200 euroa korvauksia pahoinpitelyn uhrille. 

Lue myös:

    Uusimmat