Toto Wolffin lausunto Valtteri Bottaksen jatkosta askarrutti F1-toimittajaa – mitä Mercedes-pomo tarkoitti viimeisellä lauseellaan?

Mercedes vahvisti torstaina, että Valtteri Bottas jatkaa tallin toisena kisakuskina kaudella 2020. Tallipomo Toto Wolffin viimeinen lause kuitenkin jätti vain lisää kysymyksiä ilmaan.

MAINOS

F1 palaa kesätauolta!

Belgian GP suorana 30.8.-1.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Nastolalainen on ajanut saksalaistallissa kauden 2017 alusta saakka. Wolff oli jatkosopimuksesta riemuissaan.

– Olen innoissani siitä, että hän jatkaa tallissa vielä ainakin yhden kauden ja odotan innolla, että hän nostaa tasoaan vielä entistä enemmän, kommentoi Wolff Mercedeksen verkkosivuilla.

Brittiläisen Motor Sport -lehden Mark Hughes tarttui Twitterissä pieneen yksityiskohtaan Wolffin lausunnossa.

 – Toto Wolffin täsmennyksen työskentelystä ”ainakin” yhden kauden Bottaksen kanssa voi ymmärtää kahdella eri tavalla, eikö niin? pohti Hughes sosiaalisessa mediassa.

Osa viestiä kommentoineista näki, että Mercedes petaa Williamsin George Russellille tallipaikkaa sesongiksi 2021. Jotkut taas muistuttivat Bottaksen lyhyen sopimuksen olevan hyvä asia tiimin hengen ja jatkuvuuden kannalta.

Myös Red Bullilla jatkavaa Max Verstappenia on pidetty yhtenä varteenotettavana vaihtoehtona Mercedeksen tulevaksi nimeksi.

Lue myös:

    Uusimmat