Lähde: Mercedes tehnyt päätöksen Valtteri Bottaksen ensi vuoden kohtalosta

F1-talli Mercedes kiinnittää Valtteri Bottaksen ensi vuodeksi jatkosopimuksella. Autosportin mukaan kontrahdin yksityiskohdista on jo päästy sopuun. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Italiankielisen Motorsport.comin tietojen mukaan Bottaksen vahva kauden aloitus ja koronavirustilanne ovat saaneet Mercedeksen kallistumaan Bottakselle tarjottavaan jatkosopimukseen. Aiemmin Bottaksen mahdolliseksi korvaajaksi huhuttiin Williamsilla ajavaa George Russellia, mutta vuosi on jo pitkällä eikä nuori brittikuskikaan päässyt antamaan tuoreita näyttöjä aiemmin, kun kauden alku siirtyi koronavirustilanteen myötä heinäkuun alkuun.

Mercedes on Motorsport.comin mukaan solmimassa Bottaksen kanssa neljännen peräkkäisen vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Bottas on ajanut Mercedeksellä vuodesta 2017 lähtien.

Mercedeksen emoyhtiön Daimlerin pääjohtaja Ola Källenius sanoi F1-kauden avausviikonloppuna, että "jatkamme poikiemme kanssa". Tämänkin perusteella Mercedes pitäisi myös jatkossa riveissään Bottaksen ja Lewis Hamiltonin. Lisäksi Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on kertonut halusta jatkaa sopimuksia tallin nykykuskien kanssa.

Bottas on saavuttanut voiton ja kakkossijan kauden kahdessa ensimmäisessä kisassa ja johtaa MM-sarjaa kuuden pisteen erolla ennen Hamiltonia. 

Juttua päivitetty Autosportin uutisen tiedoilla kello 19.59.

Lue myös:

    Uusimmat