Toto Wolff vastasi Red Bull -pomon Max Verstappen -puheisiin – "Hän on kaikkien tutkalla"

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff otti kantaa Red Bull -pomo Christian Hornerin Max Verstappeniin liittyviin kommentteihin.

Horner antoi aiemmin helmikuussa haastattelun, jossa vakuutti Mercedeksen jahtaavan Max Verstappenia, jos Lewis Hamilton ei jatka tallin ohjaksissa pian alkavan kauden päätteeksi.

– Olen varma, että sitten kun Lewis päättää lopettaa, Max on siinä vaiheessa Mercedes-listan kärjessä, Horner totesi hiljattain.

Mercedeksen tallipomo Toto Wolff otti Hornerin kommentteihin kantaa tiistaina Mercedeksen uuden F1-ajokin julkistuksen yhteydessä. Wolff painottaa, että Mercedes aikoo toimia omien toimintaperiaatteidensa mukaan.

– Meidän tallin sisäiselle suhteelle on olennaista, että meillä on yhteisymmärrys siitä, mitä haluamme tulevaisuudessa, Wolff kertoo.

Wolff myöntää, että Verstappenin uraliikkeitä seurataan tarkalla silmällä varmastikin jokaisessa tallissa. Mercedes aikoo kuitenkin keskustella tulevaisuudesta ensin Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen kanssa ennen kuin katseet käännetään muualle.

– Max on ilmiömäinen nuori kuljettaja, joka on kaikkien tutkalla tulevaisuudessa. Mutta kuten olen sanonut aiemminkin, emme flirttaile ulkopuolelle ennen kuin meillä on selvä yhteisymmärrys kahden kuljettajamme kanssa, Wolff vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja