Christian Horner tyrmää Toto Wolffin vihjailut: "Ehkä George Russell ei ole halukas jatkamaan"

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ei ymmärrä Mercedes-kollegansa Toto Wolffin vihjailua tähtikuljettaja Max Verstappenin lähtöaikeista.

Kolme peräkkäistä maailmanmestaruutta voittaneen Verstappenin nykyinen sopimus Red Bullin kanssa on katkolla kuluvan kauden päätteeksi, ja itävaltalaistallin sisäisen ristiriidat ovat johtaneet huhuihin hänen lähtöaikeistaan.

Täydellisen ylivoimaiselta Red Bullilta lähteminen tässä vaiheessa uraa ei vaikuttaisi Verstappenille fiksuimmalta urasuunnitelmalta, mutta Mercedes-pomo Toto Wolff oli silti valmis spekuloimaan asialla.

– Kuskin halukkuuteen liittyä talliin liittyy niin moni asia. Kaikkein järkiperäisin näkökulma on tietysti se, että nopein auto on nopeimman kuskin käsissä, mutta minusta se ei ole ainoa syy pysyä siellä, missä olet, Wolff vihjaili BBC:n mukaan.

– Ehkä joillekin siinä (päätöksessä) on enemmän syvyyttä, ja he harkitsevat myös muita tekijöitä, ja Maxilla on enemmän syvyyttä, Wolff kommentoi.

Verstappenin Kiinan GP:ssä saavuttaman voiton jälkeen tallipäällikkö Christian Horner lyttäsi perusteellisesti puheenvuorot siitä, että hollantilainen katselisi mihinkään muualle.

– Minusta nuo ovat joskus suunniteltu vain metelin luomiseen, Horner tokaisi.

– Olemme nyt ohittaneet Mercedeksen modernin aikakauden voittojen määrässä. Talli on iskussaan, joten miksi ihmeessä hän haluaisi jättää tämän tiimin? Horner ihmetteli.

Wolffille Horner suosittelee keskittymistä olennaiseen.

– Hänen aikansa olisi ehkä paremmin käytetty, jos hän keskittyisi ennemmin tiimiin kuin kuljettajamarkkinoihin.

– Oletteko kuulleet, että George Russellilla ei ole sopimusta vuoden 2025 jälkeen? Ehkä hän ei ole niin halukas jatkamaan vuoteen 2026. Markkinat ovat liikkeessä, Horner vitsaili.

Lue myös:

    Uusimmat