Toto Wolff heitti hurjan ennustuksen Lewis Hamiltonin F1-tulevaisuudesta – nyt tipahti seitsenkertaisen maailmanmestarin vastaus

8:40
Videolla Tulosruudun juttu edellisestä F1-kisasta.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff väläytteli, että tallin nykyinen kuljettaja Lewis Hamilton jatkaisi F1-uraansa vielä jopa viiden vuoden ajan. Nyt Hamilton itse kommentoi jatkosuunnitelmiaan.

Hamilton, 37, on tällä hetkellä F1-sarjan toiseksi vanhin aktiivikuski heti Fernando Alonson (41v) jälkeen. Hamiltonin nykyinen Mercedes-sopimus päättyy kauden 2023 jälkeen.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ehti jo ennustaa, että Hamiltonin formulaura ei suinkaan pääty samalla hetkellä, kun hänen nykyinen sopimuksensa loppuu.

Tarkalleen Wolff ennusti, että Hamilton saattaisi jatkaa vielä jopa viiden kauden ajan..

Nyt Hamilton itse kommentoi asiaa.

– On tuo mahdollista, kyllä. Tunnen oloni hyväksi ja pidän siitä, mitä teen. Meillä on vielä paljon saavutettavaa tämän lajin parissa. En suunnittele lähteväni minnekään ihan hetkeen, Hamilton totesi.

– Tiedän, mitä haluan tehdä ja haluan jatkaa. En vain tarkalleen tiedä, että kuinka kauan. Aion kuitenkin pysyä Mercedeksellä koko loppuelämäni ajan. Se on varmaa, F1:n seitsenkertainen maailmanmestari jatkoi.

Hamilton on tällä hetkellä kuljettajien MM-sarjassa kuudentena. Kausi jatkuu viikonloppuna Japanin Suzukassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja