Lewis Hamilton jatkaa vielä pitkään F1-sarjassa? Näin seitsenkertainen maailmanmestari kommentoi asiaa

Tulosruutu: Charles Leclerc keskeytti dramaattisesti, Max Verstappen voitti Ranskan GP:n

Yksi kaikkien aikojen F1-kuljettaja Lewis Hamilton saattaa jatkaa vielä tovin ajan autourheilun kuninkuusluokassa. Hamiltonin tulevaisuus nousi tapetille Ranskassa, missä muun muassa Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff heitti vitsiä aiheesta. Hamilton ei tyrmää ajatusta siitä, että hän jatkaisi sarjassa vielä useamman vuoden ajan.

Hamiltonin nykyinen sopimus kattaa tämän ja ensi kauden. Brittikuski ajoi viikonloppuna F1-uransa 300. osakilpailun Ranskassa.

Mercedeksen tallipäälliköltä Toto Wolffilta tiedusteltiin sitä, miten hän näkee 37-vuotiaan britin tilanteen.

– Puhuimme muutama viikko sitten siitä, että kuinka kauan meidän yhteistyömme vielä jatkuu. Silloin puhuttiin viidestä tai kymmenestä vuodesta, jotta yllämme 400 kisaan, Wolff totesi virne suupielissä Hamiltoniin liittyen.

Wolffin mukaan Hamilton janoaa kiivaasti menestystä, vaikka Mercedes on tällä hetkellä takamatkalla Red Bulliin ja Ferrariin nähden.

– Joku joskus sanoi, että miksi janota vain kahdeksaa mestaruutta, miksei kymmentä? Sanoo se, joka sekunnin perässä kärjestä, Wolff vitsaili.

Myös Hamilton sai kommentoida aihetta Ranskan GP:n jälkeen. F1:n seitsenkertainen maailmanmestari ei tyrmää ajatusta useamman vuoden jatkosta.

– Tunnen oloni hyvin raikkaaksi ja minulla on yhä paljon bensaa tankissa, Hamilton aloitti.

– Haluan päästä taas voittokantaan kiinni. Siihen voi mennä aikaa, mutta olen varma, että istumme jossain vaiheessa alas ja puhumme tulevaisuudesta, Hamilton jatkoi.

Hamiltonin entinen tallikaveri Nico Rosberg uskoo, että britti nähdään F1-sarjassa vielä useamman vuoden ajan.

– Hän on yhä nopea ja se, että hän on saanut uusia haasteita George Russellin tulon myötä, on auttanut häntä, Rosberg totesi Sky Sportsille.

– Lewis on ajanut mahtavasti ja hän on pystynyt päihittämään Georgen välillä jopa useammalla kymmenyksellä. Uskon, että hän on yhä hyvin motivoitunut ja häntä arvostetaan suuresti tallin sisällä. Joten kyllä, uskon, että hän jatkaa. Miksei jopa vielä muutaman vuoden ajan, Rosberg jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat