Tosi-tv-tähti vuodatti rakkautensa blogiin

Khloe Kardashian kirjoitti rakkausviestin juhliessaan ensimmäistä vuosipäiväänsä aviomiehensä kanssa.

Khloe Kardashian ja Lamar Odom ovat olleet naimisissa vuoden päivät. 26-vuotias Keeping up with the Kardashians -tähti ja 30-vuotias koripalloilija menivät naimisiin 27. syyskuuta 2009. He olivat seurustelleet vain muutaman kuukauden.

Pari juhli häävuosipäiväänsä ja tosi-tv-kaunotar kirjoitti blogissaan kauniin viestin aviomiehestään.

– Vuosi sitten menin naimisiin parhaan ystäväni kanssa. Juhlin innolla ensimmäistä yhteistä vuottamme. En saata uskoa, että siitä on jo niin kauan, sillä minusta tuntuu kuin olisimme menneet naimisiin vasta eilen. Toisaalta en saata uskoa, että on kulunut vasta vuosi. Niin paljon on tapahtunut yhden vuoden aikana. Elämäni on muuttunut paljon ja olen muuttunut ihmisenä vielä enemmän.

– Olen nyt onnellisempi, rauhallisempi ja rakastuneempi kuin koskaan aikaisemmin. Olen parempi ihminen Lamarin takia. Nauran jatkuvasti. Hän tuo iloa, onnea ja hupia elämääni, mutta pitää jalkani maassa.

– Löysin itseni sillä hetkellä kun tapasin Lamarin. 365 päivää on kulunut siitä kun avioidumme. Aviomieheni on ensimmäisenä ajatuksissani joka aamu kun herään ja viimeisenä mielessäni, kun käyn nukkumaan.

– Toivon tällaisen onnen kaikille. Tunnen oloni siunatuksi. Hyvää vuosipäivää elämäni rakkaudelle! Kiitos kaikille kaikesta mitä olet antanut minulle. Rakastan sinua. En jaksa odottaa 80-vuotishääpäiväämme.

Näistä kauniista sanoista voisi jokainen rakastunut pari ottaa mallia esimerkiksi hääpuheeseen tai itse kirjoitettuihin vihkivaloihin!


MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: khloekardashian.celebuzz.com

Lue myös:

    Uusimmat