Tosi-tv-tähti Antti Kurhinen lähti Jenkkeihin matkustuskiellosta huolimatta: "Toivon, että Suomi ei jätä mua"

Antti Kurhisen kauan sitten varattu Yhdysvaltojen matka sai uuden käänteen Donald Trumpin asettaman matkustuskiellon takia:"Jännittää miten käy" 1:49
Antti Kurhinen kertoi tunnelmiaan matkaan liittyen Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Kurhisen olisi tarkoitus matkustaa takaisin Suomeen 24. maaliskuuta. Finnair peruu kaikki lentonsa Yhdysvaltoihin 19. maaliskuuta ja 12. huhtikuuta väliseltä ajalta.

Presidentti Donald Trump kertoi Yhdysvaltojen kieltävän koronaviruksen takia matkustamisen Euroopasta Yhdysvaltoihin 30 vuorokauden ajaksi. Myös Suomen hallitus linjasi eilen torstaina, että matkustamista ulkomaille ei suositella

Big Brother -ohjelmasta aikoinaan julkisuuteen noussut Antti Kurhinen päätti kuitenkin ottaa riskin ja lähteä Yhdysvaltoihin, Miamiin, jonne hän oli varannut matkan yli vuosi sitten. Hänen oli tarkoitus mennä Ultra Music -festivaaleille, joka peruttiin viime viikolla koronariskin vuoksi. 

MTV Uutiset tapasi Kurhisen eilen torstaina Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kurhisen olisi tarkoitus matkustaa takaisin Suomeen 24. maaliskuuta, mutta Finnair ei lennä enää silloin Miamista Suomeen.

– Paluu pitää hoitaa itse. Jännittää kyllä pirusti, että miten tässä käy, kun takaisin päin ei ole välttämättä paluuta. Toivon, että Suomi ja suurlähetystö ei jätä mua, Kurhinen kertoo.

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat