Tosi-tv-perheen ongelmat jatkuvat – nyt uhataan häädöllä!

Avoimesti rahavaikeuksistaan puhuneen Tori Spellingin ongelmat jatkuvat. Nyt entinen vuokranantaja karhuaa maksamattomia vuokria.

Miehensä uskottomuusepäilyjen kanssa elämään joutuvan näyttelijä ja tosi-tv-tähden Tori Spellingin vaikeudet jatkuvat. Nyt Tori & Dean - ja Hääsuunnittelijat Tori & Dean -tosi-tv-sarjoista tutun Spellingin perheen entiselle kotiportille Los Angelesin Tarzanassa on lätkäisty häätöilmoitus.

Beverly Hills 90210 -sarjasta tunnetuksi tullut Spelling ja hänen aviomiehensä Dean McDermott ovat juuri muuttaneet asunnosta toiseen. Edellisen asunnon reilun 5 000 euron kuukausivuokra vaihtui uuden asunnon yli 7 000 euron vuokraan Encinossa sijaitsevassa lukaalissa. Tammikuun kuudennelle päivälle päivätty häätöilmoitus ilmestyi vanhan talon portille. Ilmoituksessa vaaditaan pariskunnan maksavan 5 700 euroa maksamattomia vuokria tammikuulta tai heidät häädetään.

Spellingin lakimies kertoi TMZ-sivustolle, että kyseessä on virhe ja perhe on maksanut vuokran jo koko tammikuun edestä. Lisäksi perhe oli jo muuttanut pois, joten ketään ei voida enää häätää. Vuokranantajalla ja tosi-tv-perheellä on kerrottu olevan riitaa, sillä vuokranantaja ei ole hoitanut tarvittavia korjauksia talossa, jonka vuoksi koti vaihtui toiseen.

Spellingillä on muitakin vaikeuksia. Hiljattain Emily Goodhand -niminen nainen astui julkisuuteen ja paljasti McDermottin pettäneen vaimoaan tämän kanssa. Spelling ei ole kommentoinut väitteitä.


LUE MYÖS:


(MTV LIFESTYLE)

Lähde:Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat