Geordie Shore -tähden kuppi meni nurin – antoi täyslaidallisen Dubaissa juhliville somevaikuttajille

Geordie Shore -tähti Charlotte Crosby sanoi Instagramissa suorat sanat Dubaissa juhlivista somevaikuttajista samalla, kun Britanniassa ulos ei juuri ole asiaa.

Koronarajoitukset ovat olleet Britanniassa järeällä tasolla jo pidemmän aikaa, ja tammikuussa saarivaltiossa siirryttiin hyvin laajaan koronasulkuun, joka on pakottanut ihmiset pysyttelemään hyvin pitkälti kodeissaan välttämättömiä kauppareissuja lukuun ottamatta.

Realitysarja Geordie Shoresta kuuluisuuteen ponnistanut sometähti Charlotte Crosby on jakanut yli seitsemälle miljoonalle Instagram-tilinsä seuraajalle sisältöjä lähinnä kotoaan. Samaan aikaan hän on kuitenkin katsellut, kuinka monet brittivaikuttajat julkaisevat kuvia ja videoita Dubain aurinkoisista maisemista ja näyttävät juhlivan ja elävän kuin pandemiaa ei olisikaan.

Crosbyn kuppi meni tällä viikolla nurin, ja hän sanoi suoraan mielipiteensä vaikuttajien ja ystäviensä touhuista Instagramin Stories-osiossa.

– Olen helvetin kyllästynyt katselemaan, kun kaikki australialaiset kaverini juhlivat ja viettävät normaalia elämään Dubaissa, Crosby tilitti.

– Me olemme olleet koronasulussa melkein kolme kuukautta. Kuinka hitossa Englanti on tässä tilanteessa? Olemme auki ja kiinni, auki ja kiinni, hän jatkoi ja muistutti ihmisten lähteneen kotimaassaan sankoin joukoin ihmisten ilmoille silloin, kun rajoituksia on höllätty.

Kun Crosby kyseli seuraajiltaan, miksi he arvelevat Britannian tilanteen olevan niin kehno, totesi eräs australialainen seuraaja kotimaansa pistäneen rajat kiinni ja pakottaneensa ihmiset pitämään karanteenia.

– Siis jotain, mitä meidän olisi hitto soikoon pitänyt tehdä jo viime vuonna. Kun tämä kaikki alkoi! Tämä on niin turhauttavaa, Crosby vuodatti.

Mirror-lehti uutisoi jo aiemmin tammikuussa Crosbyn kritisoineen Gerodie Shore -kollegoitaan Chloe Ferrya ja Sophie Kasaeita siitä, että nämä ovat viettäneet viikkokausia Dubaissa.

Tuolloin hän ei kuitenkaan itse kirjoittanut aiheesta, mutta hänen tulkittiin ajattelevan samoin, sillä hän oli tykännyt isänsä Gary Crosbyn kipakasta twiitistä.

 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– Kaikki nämä "vaikuttajat" Dubaissa julkaisevat kuvia itsestään ottamassa aurinkoa ja syömässä upeita ruokia samalla, kun me olemme koronasulussa, ihmisiä kuolee ennätyksellisen paljon ja yrityksemme joutuvat laittamaan lapun luukulle – jotkut jopa lopullisesti. He vaikuttavat minuun niin, että pidän heitä täysinä idiootteina, Gary Crosby kirjoitti tuolloin saaden kymmeniätuhansia tykkäyksiä.

Charlotte Crosby ja Sophpie Kasaei ovat olleet ylimpiä ystäviä siitä saakka, kun heidät nähtiin jo Geordie Shoren ensimmäisellä kaudella kymmenen vuotta sitten. Myös Chloe Ferryn kanssa Crosby on ollut tiiviisti tekemisissä sen jälkeen, kun Ferry astui mukaan Gerodie Shoren kymmenennellä kaudella.

Myös Ferryn Instagram-kuviin on tullut tammikuun aikana turhautuneita kommentteja aiheeseen liittyen.

– En todella käsitä sitä, että meillä alkaa koronasulku ja kaikki ihmiset koirineen tuntuvat olevan Dubaissa kuin pandemiaa ei olisikaan. Miten tämä sallitaan? Onko minulta mennyt jotain ohi? Onko pandemia totta vain vähempiosaisten kohdalla? eräs hämmästeli.

– Mukavaa nähdä, että te kaikki noudatatte hallituksen ohjeita: "Pysykää kotona, ellei teillä ole yli 50 tonnin edestä täytteitä ja kauneusleikkauksia", toinen sivalsi.

– Vain yksi kysymys. Eikö teistä tunnu pahalta esitellä lomaanne, kun koko maa kärsii kotona? kolmaskin kysyi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja