Toscanassa työskentelevä hääsuunnittelija MTV:lle: Paikalliset ovat aivan sekaisin Räikkösestä

Hääsuunnittelija Mari Mattila kuvailee Kimi Räikkösen ja Minttu Virtasen valitsemaa hääpaikkaa upeaksi. 

Useampien suomalaisparien hääjuhlia jo vuosien ajan Italian Toscanassa järjestänyt Mari Mattila kertoo, että paikalliset ovat hyvin tyytyväisiä siitä, että Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen vihitään Chiusdinon kylässä.

– Se on todella pieni kylä. Siellä kaikki ovat aivan sekaisin. Kimi on todella suuri julkkis paikallisille. Kaikki ovat todella otettuja siitä, että heidät vihitään siellä, Mattila kertoo ja painottaa, ettei itse ole järjestämässä näitä VIP-häitä.

Mattilan arvion mukaan arkipäivisin San Galganon luostarin vuokra on noin 750 euroa ja viikonloppuisin hinta on hänen arvionsa mukaan 1000-2000 euroa. Hinta maksetaan Chiusdino  Hinta ei siis varsinaisesti ole päätä huimaava.

–  Ihan hyvin voisi ajatella, että tavallinen suomalaispariskunta menisi siellä naimisiin. Olen monesti sitä omille asiakkaillenikin suositellut, mutta monet kokevat sen liian syrjäiseksi paikaksi. Luostari on käytännössä keskellä ei mitään. Se on todellakin maaseutua.

Mattilan mukaan sijaintina San Galganon luostari on todella hieno.

– Paikkana se on aivan mieletön. Siellä on kirkkomaiset puitteet, mutta siellä onnistuu siviilivihkiminen, minkä arvelen myös Kimillä ja Mintulla olevan, koska käsittääkseni kumpikaan heistä ei ole katolinen. Todennäköisesti Chiusdinon pormestari heidät vihkii.

Kuten monet julkaisut ovat kirjoittaneet, myös hääsuunnittelija Mari Mattila on kuullut monien kertoneen, että Kimin ja Mintun häiden juhlat pidettäisiin viiden tähden Borgo Santo Pietro -hotellissa, josta halvimmillaan huoneen saa noin 800 eurolla. Paikka on Mattilan mukaan todella kaunis ja San Galganon luostarin tavoin syrjässä. Luostarilta hotellille on matkaa muutama kilometri.

– Paikan vuokraaminen kokonaisuudessaan menee arviolta 10 000 euroon vuorokaudelta.

Paikka on F1-piirien mieleen, sillä myös McLarenin F1 -omistajien kerho on viettänyt aikaa samaisessa hotellissa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Hääsuunnittelija kehuu Kimin ja Mintun valintaa hääpaikasta.

– Aika hyvä paikka pitää juhlat. Siellä saavat varmasti olla rauhassa. Hulppea paikka, mutta kuitenkin sillä on sellainen aitous ja Toscanan maaseudun maisemat ympärillä. He on lähteneet hakemaan sellaista maaseudun rauhaa. Se on sellainen maaseudun luksushotelli.   

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Tiloja häihin Toscanassa varataan yleisesti Mattilan mukaan noin vuotta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja