Torniossa väkivaltainen viikonloppu: Mies sai kadulla vasarasta päähän, toista vaimo löi astalolla ja ruotsalaisetkin äityivät hakkaamaan toisiaan

Torniossa joulu on alkanut useiden pahoinpitelyjen merkeissä.

Poliisin mukaan eilen päivällä 40-vuotias mies löi 45-vuotiasta miestä vasaralla päähän Länsipohjankadulla. 

Asianomistajan mukaan hän menetti tajuntansa lyönnin seurauksena. Poliisi tavoitti epäillyn myöhemmin illalla Torniosta. 

Toisessa tapauksessa puolestaan 44-vuotias mies ilmoitti hätäkeskukseen, että hänen vaimonsa on pahoinpidellyt häntä jonkinlaisella astalolla lyömällä.

Mies kertoi, että hän oli menettänyt lyönnin voimasta tajuntansa. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

Ruotsalaiset pahoinpitelivät toisiaan

Pahoinpitelyjen sarja Torniossa sai jatkoa aamuyöstä kun poliisipartio havaitsi useamman henkilön olevan maassa makaavan miehen luona Eliaksenkadulla.

Maassa makaava mies oli kertonut, että kaksi hänen tuntemaansa ruotsalaista miestä olivat alkaneet pahoinpidellä häntä Eliaksenkadulla lyöden ja potkien.

Pahoinpidellyn toinen tuttava oli nähnyt tappelun ja mennyt auttamaan, jolloin kaksi muuta ruotsalaista olivat pahoinpidelleet myös tuttavaa. Poliisin mukaan kaikki osalliset ovat Ruotsissa asuvia miehiä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja