Mainos

Törkeyksiä kuulleen naisen sydäntäsärkevä vetoomus kiusaajille: ”Mitä jos sinun sanasi olisivat olleet viimeinen pisara?"

Amerikkalaisnainen vetoaa kiusaajiin koskettavalla videollaan.

Shauna Arocho -niminen amerikkalaisnainen kertoo sydäntäsärkevällä videolla, kuinka ohiajaneet miehet kommentoivat hänen painoaan erittäin julmalla tavalla, kun Arocho oli istunut aviomiehensä kanssa paikallisen Dairy Queenin ulkopuolella nauttien ravintolan tarjoamasta ilmaisesta jäätelöstä.

Arocho kertoo itkeneensä vartin autossaan ennen kuin päätti tehdä videon, jota toivoo kaikkien jakavan. Ja niin ihmiset ovat tehneetkin. Yli 114 000 jaon avulla videota on katsottu jo huikeat 10 miljoonaa kertaa!

"Tiedän, että olen lihava, tuntemattomien ei tarvitse huutaa sitä minulle..."

Arochon koskettavalla päivityksellä on tärkeä sanoma.

– Olen 27-vuotias nainen, ja minua kiusataan hyvin säännöllisesti. Mitä ihmiset saavat siitä? Mitä jos sinun sanasi olisivat olleet viimeinen pisara? Et voi ikinä tietää, millaisessa tilassa ihmiset ovat henkisesti. Ole kiltti ja ajattele ennen kuin puhut. Minä teen töitä joka ikinen päivä ollakseni parempi. Tiedän, että olen lihava, tuntemattomien ei tarvitse huutaa sitä minulle auton ikkunasta, että ymmärtäisin sen. En yritä kerjätä sääliä tällä päivityksellä, yritän saada ihmiset ymmärtämään, kuinka vahingollista kiusaaminen voi olla, Arocho kirjoittaa videon ohessa julkaisemassaan päivityksessä.

Jos video ja päivitys eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Kyyneleitään pidättäen nainen selittää julkaisemallaan videolla syövänsä normaalisti paleo-dieetin oppien mukaan, ja onkin onnistunut pudottaamaan jo 54 kiloa. Tämä jäätelö olikin hänelle erityinen ja harvinainen herkku. Erityiseksi tilaisuudeksi tarkoitettu jäätelöhetki loppui kuitenkin kyyneliin.

Arocho kertoo, että istuessaan aviomiehensä kanssa ulkona, ohi oli ajanut auto täynnä miehiä. Nainen sanoo, että auto pysähtyi heidän eteensä vain, jotta miehet saivat laskettua auton ikkunan alas ja huudettua huutamaan törkeyksiä. "Syö se jäätelö, sinä lihava n*rttu", Arocho kertoo miesten huutaneen.

– Mitä jos olisin ollut sellaisessa tilassa, että se, että sanoit sen minulle, olisi saanut minut menemään kotiin ja tappamaan itseni, nainen kehottaa pohtimaan.

– En ole siinä tilassa, mutta olisin voinut olla,

Hän kertoo myös, ettei tunne kaunaa miehiä kohtaan, mutta toivoo heidän näkevän videon.

Sisukas nainen on saanut videoonsa kymmentiä tuhansia rohkaisevia kommentteja.

Lähteet: SomeecardsFacebook

***

7:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.