TOP 5: Tästä syystä nuoret miehet pitävät vanhempaa naista älyttömän seksikkäänä

Oletko sinkku ja yli 50-vuotias nainen? Ei huolta; tässä viisi syytä, miksi nuoremmat miehet pitävät sinua oikeana seksikkyyden jumalattarena!

Puumanainen-termi saattaa olla jo hitusen ylikulunut, mutta minkäs teet, kun nuoremmat miehet sen kun tuuppaavat pitämään vanhempia naisia – jopa 10, 15 tai 20 vuotta vanhempia – äärimmäisen puoleensavetävinä.

Deittivalmentaja Ronnie Ann Ryan listasi viisi syytä, miksi noin 30-vuotiaat miehet haluavat tapailla yli 50-vuotiaita naisia.

1. Ikä tuo itsevarmuutta.

50-vuotias nainen tuntee itsensä yhtä hyvin kuin – niin no, omat taskunsa. Itsetuntemus tuo myös itsevarmuutta, mikä puolestaan on hyvin puoleensavetoavaa. Itsevarmuus on yksinkertaisesti seksikästä! Itsevarma nainen ei ole takertuva, avuton tai epätoivoinen. Eletty elämä on opettanut ja koulinut, eikä elämää kokenut nainen kaipaa niin paljon yltiömäistä ja ylitsepursuavan imelää huomiota mieheltä. Vanhemman naisen kanssa on helpompaa ja rennompaa viettää aikaa, kokeilla kaikkea uutta, matkustaa, käydä ulkona ja niin edelleen.

2. Vanhemmat naiset näyttävät paremmalta kuin koskaan aiemmin.

Vanhemmat naiset näyttävät tänä päivänä nuoremmilta ja seksikkäämmiltä kuin koskaan, kiitos oman itseensä panostamisen ja huolenpidon. Naiset panostavat ulkonäköönsä iästä riippumatta; yli 50-vuotiaana ei verhouduta harmaaseen perunasäkkiin ja jäädä kiikkustuoliin kutomaan villasukkia odottamaan kuolonviettiä.

Naiset panostavat liikuntaan, hyvin istuviin vaatteisiin, hiuksiin, ihonhoitoon, meikkiin, jotkut jopa botoxiin. Jotkut sanovatkin, että viisikymppinen nainen on uusi kolmekymppinen!

3. Kokemusta navan alla.

Elämänkokemuksen myötä yli 50-vuotias nainen on saattanut kerätä myös rutkasti kokemusta vällyjen välissä. Nuoremmat miehet kokevat tämän jännittäväksi ja kaipaavatkin "kokenutta kouluttajaa", joka ei arkaile kertoa mistä nainen todella tykkää.

4. Biologinen kello ei enää veivaa – tai vaivaa.

Vanhemmilla naisilla vauvakuume on taltutettu, biologinen kello on hiljentynyt, joka saattoi veivata kovimmillaan 30-ikävuoden tietämillä. Tämä vetoaa myös vallattomiin nuoriin miehiin, jotka eivät halua asettua aloilleen ja suunnitella perheenlisäystä mielitiettynsä kanssa. Tämä pari on valmis pitämään hauskaa ja nauttimaan vain toisistaan.

Varaudu kuitenkin siihen, että tällaisesta miehestä on vain iloa lyhyelle romanssille. Alttarille hän ei sinua vie.

5. Olet realistinen.

Iän ja kokemuksen myötä olet myös paljon viisaampi. Tämän myötä vanhempi nainen osannee suhtautua elämään ilolla, kuten myös nuorempaan miesseuraan: se on hauskanpitoa, eikä välttämättä johda mihinkään syvällisempään. Vanhempi nainen osaa myös nauttia nuorten miesten huomiosta täysin rinnoin ilman suuria odotuksia yhteisestä tulevaisuudesta.

Realistisena osaat myös nauttia juuri tästä hetkestä – ja tietenkin itsestäsi.

Lue myös:

Lue kirja-arvostelu Hiirestä Puumaksi -teoksesta: Puumanaisen ajatuksista on apua kaikille


AVA

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja