TOP 10: Tästä syystä kannattaa olla blondi!

Ovatko blondit viehättävämpiä kuin brunetit? Miksi blondeihin liitetään usein hölmöys? Näihin kysymyksiin on vaikea vastata, mutta kokosimme leikkimielisesti yhteen osuvimmat syyt siihen, miksi kannattaa olla juuri blondi!

Brunetit ja blondit naiset ovat vuosien saatossa pitäneet yllä leikkimielistä kamppailua siitä, kumpaan joukkoon kuuluvat naiset ovat kauniimpia, fiksumpia ja kaikin puolin elämässään menestyneempiä – mutta lopullista ratkaisua leikkisään kiistaan ei ole saatu. Huumori mielessä koottujen faktojen perusteella voisi väittää, että blondina elämä on hieman nautinnollisempaa, mutta pitääkö tämä paikkansa?

1. Vaaleissa hiuksissa on rajattomasti vaihtoehtoja. Platinanvaaleista kutreista maltillisin vaalein raidoin elävöitettyihin hiuksiin blondissa hiusvärissä on enemmän värimahdollisuuksia kuin ruskeissa hiuksissa.

2. Blondi look on aina raikas. Blondien ei koskaan tarvitse miettiä sitä, viekö vaalea hiusväri kasvoilta värin.

3. Vaaleat hiukset saavat ihon näyttämään ruskettuneelta. Vaikka iho olisi talvipakkasilla vaaleimmillaan, korostaa vaalea hiusväri ihon luonnollista hehkua.

4. Aurinko ei pilaa vaaleita hiuksia samaan tapaan kuin se haalistaa tummia hiuksia. Useimmille kesä on kulta-aikaa kun hiusten värjäämisen voi unohtaa kokonaan.

5. Hiusvärin vaihtaminen blondiksi parantaa mielialaa – tai näin väittävät ainakin tutkimukset. Parhaimmillaan hiusten vaalentaminen lisää itseluottamusta ja parantaa omia tuntemuksia ulkonäöstä.

6. Blondius viestii seksikkyyttä, hienostuneisuutta ja tietynlaista salaperäisyyttä, joita hyvin useat naiset lookillaan tavoittelevat. Myös sankarittaret, prinsessat ja jumalattaret mielletään useissa kulttuureissa vaaleahiuksisiksi.

7. Vaaleat kutrit yhdistetään usein kesään, auringonpaisteeseen ja onnellisuuteen. Kukapa ei haluaisi tulla liitetyksi näihin ilmiöihin?

8. Liki jokainen menestynyt tähti on jossain vaiheessa uraansa värjännyt hiuksensa vaaleiksi kun kyse on elokuvista, televisiosta tai muotimaailmasta tutuista kaunottarista. Eikö tämä jo kerro jostain?

9. Blondit menestyvät työhaastatteluissa tummahiuksisia paremmin – tai näin ainakin väittää selvitys, jossa tutkittiin hiusvärin merkitystä työnsaantimahdollisuuksiin.

10. Vaaleat hiukset on helpompi värjätä tummiksi kuin tummat vaaleiksi. Itse asiassa vaaleisiin hiuksiin värit tarttuvat usein huomattavasti paremmin kuin tummiin – eikä ylimääräistä vaalennusta tarvita usein ennen värjäämistä.

Viihdytkö sinä brunettena vai blondina? Millaisia ennakkoluuloja olet kohdannut hiusvärisi vuoksi? Kommentoi alle!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja