TOP 10: Kauneusvinkit nuorelle aikuiselle

Ihonhoito on tärkeää kaikenikäisille, ja se kannattaa aloittaa jo nuorena. Lue kauneusvinkit, jotka sopivat erityisesti alle 25-vuotiaille.

Kun kauneudenhoitorutiinit aloittaa jo nuorena, sujuvat ne luonnostaan myöhemminkin.

1. Vältä solariumia

Ihosi on hyvä juuri sellaisena kuin se on. Älä siis yritä muuttaa ihosi sävyä solariumin avulla. Jos kaipaat rusketusta, suosi mieluummin päivettäviä voiteita.

Ihosyöpä on kasvava ongelma yhä nuorempien keskuudessa. Ota se vakavasti.

2. Käytä aurinkosuojaa

Muista suojata ihosi auringolta asianmukaisin tuottein. Käytä korkeaa suojakerrointa ja muista lisätä aurinkovoidetta pitkin päivää. Aurinko aiheuttaa paitsi ryppyjä, myös maksaläiskiä.

3. Älä pelkää huulipunaa

Kuka tahansa voi käyttää huulipunaa, se piristää ilmettä. Käytä siis rohkeasti huulipunia, äläkä pelkää värejä. Tärkeintä on levittää huulipuna siististi ja käyttää apuna huultenrajauskynää.

4. Puhdista ja kosteuta iho oikeaoppisesti

Pelkät puhdistusliinat eivät riitä ihonpuhdistukseen. Pidä huolta, että kaapistasi löytyy puhdistusaine, kasvovesi, seerumi, kosteusvoide ja silmänympärysvoide. Puhdista kasvosi aamuin illoin ja noudata tuotteiden käyttöohjeita.

5. Satsaa karvanpoistovälineisiin

Jos ajelet ihokarvojasi, kannattaa karvanpoistovälineisiin sijoittaa hieman. Mikäli höylä on sinulle paras vaihtoehto, pidä huoli, että se on terävä. Tylsällä terällä saat aikaan vain näppylöitä.

Muista kosteuttaa iho karvanpoiston jälkeen.

6. Pidä huolta kynsistäsi

Viilaa kynnet säännöllisesti ja kosteuta kynsinauhoja tarvittaessa. Suosi kynsilakoissa värejä, jotka sopivat tyyliisi. Kesään sopivat myös kimaltelevat glitter-lakat.

7. Ole huoliteltu

Pukeudu aina tilaisuuteen sopivalla tavalla. Varmista esimerkiksi työhaastatteluun mennessäsi, että ilmeesi on siisti. Pidä huoli, ettei kynsissäsi ole lohkeillutta kynsilakkaa. Muista myös puhdistaa edellisen illan meikit kunnolla, jotta aamulla kasvosi ovat raikkaat.

8. Älä puristele finnejä

Hoida ihoasi oikeilla tuotteilla sen sijaan, että yrittäisit päästä eroon finneistä niitä puristelemalla. Puristelusta jää ikäviä jälkiä ihoon.

9. Panosta kauneudenhoitotuotteisiin

Kosmetiikkaan ja ihonhoitotuotteisiin kannattaa panostaa jo nuorena. Hanki siis tarvitsemasi tuotteet kotiisi ja säilytä niitä hyvin. Muista, että säännöllisyys on ihonhoidossa tärkeää!

Lähde: bellasugar.com

Lue myös:

    Uusimmat