Toni Vilander kunnioitti Michael Schumacheria – julkaisi harvinaisen kuvan saksalaislegendasta

F1-legenda Michael Schumacherin 50-vuotissyntymäpäivä on ollut tänään suuren huomion kohteena moottoriurheilumaailmassa.

Miehen kollegat ovat onnitelleet seitsemänkertaista maailmanmestaria sosiaalisen median välityksellä. Myös suomalaiskuski Toni Vilander on tarjonnut oman kunnianosoituksensa.

Vilander on julkaissut Instagramissa harvinaisen otoksen, jossa hän ajaa Schumacherin kanssa vierekkäin karting-autolla. Aihetunnisteista selviää, että kuva on otettu saksalaislegendan kotikonnuilla Kerpenissä vuonna 2001. Vilander ja Schumi osallistuivat tuolloin kartingin MM-sarjan osakilpailuun. Schumacher oli tuolloin F1:n hallitseva maailmanmestari.

Kyseisen kisan tuloslistaa tarkemmin selaamalla löytää myös muita myöhemmin kovaa jälkeä tehneitä kavereita, kuten Nico Rosbergin ja Lewis Hamiltonin. Myös tuo kaksikko onnitteli tänään Schumacheria Instagramissa.

– Toivon sinulle hyvää syntymäpäivää, Michael. 50 vuotta elettyä elämää ja ikuinen perintö. On ollut kunnia kilpailla sinua vastaan. Olet aina ollut todellinen inspiraatio minulle ja koko maailmalle. Jatka taistelua, mestari, ylisti Hamilton.

Rosberg jakoi puolestaan yhteisiä kuvia Schumacherista ja itsestään.

– Hyvää 50-vuotissyntymäpäivää, Michael! Pysy vahvana. Toivon sinulle, perheellesi ja kaikille Schumi-faneille kaikkea parasta! sanaili Rosberg.

Alla Vilanderin, Hamiltonin ja Rosbergin julkaisut.


Lue myös:

    Uusimmat