Tommy Lee Jones myy Floridan tilansa – katso kuvat!

Näyttelijä Tommy Lee Jones myy Floridan tilansa, jossa on tilaa kymmenille hevosille. Katso kuvat tähden ranchista.

Tuoreesta Lincoln-elokuvastaan Oscar-ehdokkuuden saanut näyttelijä Tommy Lee Jones ei paljoa hymyile, mutta jos tähti saa myynnissä olevasta maatilastaan pyytämänsä hinnan, saattaa hymy olla herkässä.

Jonesilla on monia maatiloja, joista Floridan Wellingtonissa sijaitseva 20 hehtaarin tila on nyt myynnissä. Farmilla on kartano, jossa on tilaa 1021 neliömetrin edestä sekä neljä makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, huippuluokan keittiö, jalopuiset lattiat ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat.

Koska Jones on innokas poolon harrastaja, löytyy valtavalta tilalta poolokenttä, jossa näyttelijällä on tapana pelata paikallisen joukkueen kanssa. Tilalta löytyy myös huimat 48 hevospilttuuta, joten poolo-otteluihin osallistuneille hevosille on taatusti löytynyt tilaa. Maatilan ympäriltä löytyy myös lukuisia hevospolkuja innokkaille ratsastajille.

Men in Black -elokuvistakin tuttu tähti osti tilan vuonna 2002 3,5 miljoonalla eurolla, mutta lukuisista remonteista ja Jonesin kasvaneesta tähteydestä johtuen tilan arvo on nyt paljon suurempi. Miehen hintapyyntö onkin huikeat 20 miljoonaa euroa.

Jonesilla on myynnissä olevan poolotilan lisäksi kaksi karjatilaa Texasissa, yksi Kalifornian Santa Fessä sekä toinen poolotila Argentiinan Buenos Airesissa. Koska tiloja alkoi olla jo liikaa, tähti päätti laittaa Wellingtonin San Saba Polo Ranch -nimisen tilan myyntiin.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähteet: celebritynetworth.com/femalefirst.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja