Tommi Evilä isyydestä: Tippa on linssissä jatkuvasti

Tähtitansseista sunnuntaina 12. lokakuuta pudonnut Tommi Evilä on nauttinut nyt reilun viikon isyyden onnesta. Kuluneeseen viikkoon on mahtunut melkoista tunteiden vuoristorataa.

Tanssii Tähtien Kanssa -kisan taakseen jättänyt Tommi Evilä aikoo nyt keskittää kaiken energiansa oman perheensä ympärille. Tommin ja hänen avopuolisonsa Astan esikoispoika syntyi sunnuntaina 5. lokakuuta 2014.

– Vielä viikko sitten olin sairaalassa opettelemassa uuden elämän ensiaskeleita. Samalla olin omaishoitajana puolisolle, joka oli vielä silloin sänkyyn kahlittuna. Viime torstaina suuntasin sitten pää sekaisin Helsinkiin treenaamaan tanssia. Sunnuntaina teimme sitten parhaimman vetomme kisassa, Tommi toteaa kerratessaan kuluneen viikon käännekohtia.

Tunteiden myllerrys on Tommin mukaan ollut melkoista siitä lähtien, kun esikoislapsi näki päivänvalon.

– Ensin tuli äärimmäinen helpotus siitä, että saimme homman positiivisesti ja onnistuneesti maaliin. Se oli pitkä ja raskas prosessi siinä ihan viime metreillä.

– Helpotuksen jälkeen tuli sellainen huuma. Siinä huumassa tässä mennään edelleen. Ei näillä vähäisillä yöunilla muuten jaksaisi. Kotona on tippa linssissä vähän väliä, pääsääntöisesti onnesta, Tommi hymyilee.

Yöunet jäävät vähäisiksi

Mies myöntää, että kuluneen viikon aikana uusi tulokas on valvottanut ja yöunet ovat jääneet poikkeuksellisen vähälle.

– Viime yönä sain nukuttua vain reilut pari tuntia. Aika tasaisen vähäistä se unimäärä on koko ajan. Kyllä se on rankkaa miehelle, joka on tottunut kutittelemaan itseään sängyssä aina yhdeksän tuntia kerrallaan, Tommi huokaa.

Pienokaisen syntymän jälkeen Tommi tuki puolisoaan sairaalassa siihen saakka, kunnes he pääsivät kotiutumaan torstaina 9. lokakuuta.

– Sairaala-aikana herätyksiä tehtiin öisinkin kolmen tunnin välein, kun he tulivat aina tekemään tarkastuksia. Se oli vähän kuin olisi ollut päivystysvuorossa armeijassa.

– Mutta eiköhän se rytmi tästä palaudu. Nyt kun nämä sutinat on sudittu ja pääsen emännän avuksi kotiin, niin varmasti kaikki tästä tasaantuu, mies pohtii.

Evilä vieraili tanssiopettajansa Jutta Heleniuksen kanssa tiistaina 7. lokakuuta Radio Novan ELCrew:ssa sekä Huomenta Suomi -ohjelman lähetyksessä. Huomenta Suomen haastattelun voit katsoa yllä olevasta videoplayeristä. 

Tähtitanssien suora nettilähetys nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.  

Lue myös:

    Uusimmat