Hurja huhu Tom Cruisesta leviää kulovalkean tavoin – voiko tämä pitää paikkansa?

1:07

Julkisuuteen tulleen väitteen mukaan skientologiakirkko järjesti aikoinaan kilpailun, jonka pääpalkinto on seurustelusuhde Tom Cruisen kanssa. Voiton vei Katie Holmes.

VIDEO: Nicole Kidman kertoo avioliitostaan Tom Cruisen kanssa

Skientologien eliittijäseniin 22 vuotta kuulunut Valerie Haney  on esittänyt väitteen, jonka mukaan Tom Cruisen tyttöystävän löytämiseksi järjestettiin aikoinaan kilpailu. Kilpailun voittaja oli kukas muukaan kuin Cruisen vaimona ja lapsen äitinä tunnettu Katie Holmes. Skientologien kultti on kiistänyt väitteen jyrkästi.

Cruise ja Holmes menivät naimisiin vuonna 2006, ja tytär Suri syntyi samana vuonna. Pariskunta erosi vuonna 2012, ja juuri Cruisen jopa pakkomielteisen omistautumisen skientologialle kerrotaan olleen syy pariskunnan välirikolle.

Holmes jätti erohakemuksen, sillä pelkäsi miehensä vievän parin yhteisen tyttären yhä syvemmälle skientologian salaisiin syövereihin. Kultti on tunnettu arvoituksellisuudestaan – ulkopuolisille ei tihku sen toiminnasta mitään tietoa, ja kultin kerrotaan jopa uhkailleen toimittajia, jotka ovat yrittäneet saada siitä selkoa.

Skientologia perustuu yhdysvaltalaisen tieteiskirjailijan L. Ron Hubbardin ajatuksiin, ja skientologian hän perusti 1950-luvun alussa. Skientologian oppien näkyvin harjoittaja ja samalla sen tavaramerkkien yksinoikeudellinen käyttäjä on yhdysvaltalainen Church of Scientology.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja