Toivelista ja päiväunet – näin piristät seksielämää lomamatkalla

Onko edessäsi tänä vuonna häämatka, vai oletko vain muuten vain lähdössä romanttiselle matkalle rakkaasi kanssa? Seksiohjeet lomalle sopivat kaikille läheisyydennälkäisille matkaajille.

Kesälomien suunnittelussa monilla on mielessä rentoutuminen ja hyvän olon tunteen hakeminen läheisistä ihmisistä. Mikä olisikaan parempi tapa purkaa arjen aikana kasaantuneita paineita, kuin lomaseksi?

Valitse oikea kohde

Usein pariskunnat saattavat haksahtaa unelmakohteen varaamiseen ja täyttävät matkaohjelman erilaisilla aktiviteeteilla. Unelmien romanttinen loma sisältää kuitenkin ennen kaikkea rentoutumista ja yhdessäoloa, joten kohdekin kannattaa valita rentoutumismahdollisuuksien mukaan.

Pakkaa rakkaus rinnassa

Valmistaudu lomaan pakkaamalla mukaan seksikkäitä, romanttisia ja viihtyisiä asusteita.

Keskustele seksistä jo matkalla

Miksi jäisit odottamaan loman alkua? Voit puhua tuhmia jo matkan aikana ja jakaa unelmiasi kumppanille vaikka lentokoneessa tai bussimatkalla. Näin saatte seksuaalisen moodin päälle jo ennen kohdetta. Mikä toisaalta estää kokeilemasta seksiä jännittävissä paikoissa jo matkan aikana?

Ilman rihman kiertämää hotellissa

Julista hotellihuoneesi vaatteista vapaaksi alueeksi ja hankkiudu vaatteistasi eroon heti ovella. Koet olosi vapautuneeksi ja seksikkääksi, ja olet myös valppaampi seksiin. Ehkä ajatus alastomuudesta voi tuntua hankalalta ensialkuun, joten voit esimerkiksi kääriytyä alastomana lakanoihin ja tuntea näin olosi kodikkaammaksi.

Päiväunet

Ennen lomalle lähtöä elämässä on paljon hässäkkää. Häiden jälkeen väsymys ja tyhjyys voivat vallata mielen, mutta niin voi käydä pitkän työrupeamankin jälkeen. Juuri häitään juhlineilla paistaa mielen sopukoissa vielä ehkä juhlan suunnittelu, syömiset, juhlimiset, tanssimiset. Tavallisella lomalaisella on takanaan luultavasti lomalle lähtö -listojen ja työpaineiden purkaminen.

Romanttisella matkalla yksi tärkeimpiä asioita on lepo, eikä suurille odotuksille pidä antaa liikaa valtaa. Ensimmäiselle lomayölle ei kannatakaan kasata turhia paineita. Yhteinen unihetki kumppanin kanssa voi olla parasta lääkettä väsymykseen. Älä siis pelkää käpertyä puolison viereen vain nukkumaan. Lepo tekee hyvää läheisen seurassa, onhan teillä koko seuraava aamu, matka ja myös kotiinpaluunne aikaa rikkoa sänkyjen jousia – ja myös energiaa tehdä sitä.

Toivelista salaisista unelmista

Loma on unelmien toteutumisen aikaa, ja silloin myös kahdenkeskiselle ajalle on ihan oma paikkansa. Molemmilla teistä voi olla asioita ja unelmia, joista ette ole ehtineet keskustella toistenne kanssa arjen keskellä. Tehkää molemmat lista esimerkiksi kolmesta–viidestä asiasta, joita toivoisitte toistenne huomioivan. Kerro vaikka, jos pidät aistikkaasta hieronnasta, siitä että mies harjaa hiuksiasi, tai yhteisestä vaahtokylvystä.

Näin saatte molemmat vihiä siitä, millaisia toiveita toisella on yhdessäoloa varten. Tämä myös helpottaa kommunikointia – ja kokeilunhalua.

Pitäkää seksisiestoja

Yksi loman parhaista puolista on se, että seksi on ulottuvilla jatkuvasti. Lepohetken järjestäminen päivän kuumimmalle ajalle voi toimia myös yhteisenä kutuhetkenä. Päivällä myös energiataso on korkeammalla kuin illalla, joten nauti allasjuomiesi ohessa myös kumppanistasi. Kotona seksi on usein aikataulutettua, mutta loma ei tunne aikatauluja tai ennakointia.

Keskity aisteihin

Erilaiset hemmottelutuotteet, kuten hierontaöljyt, kynttilät, kylpysuolat, herkut kuten mansikat, kermavaahto ja suklaa ovat parhaita välineitä rentouttavaan lomaseksiin. Pyydä tilanteesta riippuen apua hotellin henkilökunnalta tarvikkeiden hankintaan. Älä unohda aistikasta musiikkia.

Loman jälkeen

Pidä ilo ja onni mukana myös arkielämässä. Suunnitelkaa toiveilta vaikka kerran kuukaudessa, jolloin molemmat voivat ilmaista unelmiaan. Tuokaa lomamatkalta mukananne kynttilöitä ja öljyjä matkamuistoina, joita voitte ripotella ympäri kotia. Kynttilä sohvapöydällä tai hierontaöljy kylpyhuoneen kaapissa hammastahnan vieressä, muistuttavat jännittävistä seikkailustanne ja ovat käden ulottuvilla tarvittaessa.

Lue myös:

AVA

Lähde: Bridal Guide

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja