Mainos

Toisen pojistaan menettänyt äiti etsi kaksosveljelle tiettyä hautajaisasua – ihmiset riensivät avuksi

Joukko Facebook-käyttäjiä liittyi yhteen jäljittääkseen yöpuvun, jota lapsensa menettänyt äiti epätoivoisesti etsi.

Äiti Zoe Taylor julkaisi keskiviikkona eräässä Facebookin myyntiryhmässä kysymyksen, joka nosti välittömästi ihmisten tunteet pintaan. Äiti etsi enintään kolmekuukautiselle vauvalle sopivaa sinistä, paraatikuvioitua yöpukua.

Pyyntö ei ollut aivan tavallinen, sillä äiti toivoi löytävänsä puvun, jotta voisi pukea poikansa päälle hautajaisiin samanlaisen asun, kuin mikä oli päällä hänen arkussa lepäävällä kaksosveljellään.

– Tämä voi olla pitkä tie, mutta jos sinulla on yksi, olisin siitä ikuisesti kiitollinen, nainen kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Tuhannet ihmiset riensivät apuun

Taylor kertoo, että puvun löytyminen merkitsisi paljon heidän koko perheelleen, mutta erityisen suuri merkitys sillä tulisi olemaan hänen pienelle pojalleen, jonka kaksosveljen elämä päättyi aivan liian aikaisin. Samanlaiset puvut loisivat muiston, joka eläisi heidän mukanaan ikuisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Valitettavasti minulla ei ole koodia etiketistä, koska se on jo poikani hautajaispaikalla, Taylor kertoo.

Ihmiset ryhtyivät välittömästi jakamaan äidin päivitystä ja etsimään kyseistä pukua. Pian julkaisemansa päivityksen jälkeen hän on saanut satoja yhteydenottoja henkilöiltä, jotka ovat luvanneet auttaa häntä etsinnöissä.

Etsinnät tuottivat tulosta, ja täydellisesti istuva puku löytyi hyväsydämisten ihmisten ansiosta. Perheelle lähetetyistä muista puvuista äiti kertoo ompelevansa nallen.

***

6:35


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.