Toisen mahdollisuuden saanut Joel joutui jättämään Love Island -villan – kommentoi sen kiivainta draamaa: "Se on ollut itsellekin suhteellisen kivaa viihdettä"

1:42
Seesteinen ja ihana aamu muuttuu yllättäen taistelutantereeksi, jossa kyyneleitä vuodattaa tällä kertaa Vanessa. Sanni riemuitsee tulevista treffeistä Akun kanssa ja riemu on molemminpuolinen

Joel joutui lähtemään Love Island Suomi -villalta. 

Love Island Suomi -ohjelman toiseksi viimeisen viikon alussa nähtiin, kuinka rakkauden saarelle astelivat yhtäkkiä takaisin kauden alkupuolelta tutut Sanni ja Joel katsojien äänestäminä. 

Toisen mahdollisuuden saaneen Joelin matka rakkauden saarella jäi kuitenkin tällä kertaa lyhyeksi, sillä mies joutui lähtemään villalta jouduttuaan ensin pudotusuhan alle parinsa Janitan kanssa. Turvassa olevien saarelaiset päättivät, että kotiin lähtevät Janita ja Joel toisen pudotusuhassa olleen parin, Michellen ja Oliverin sijasta. 

Joel kertoo olevansa hyvillä mielin ja odottavansa kotiinpaluuta. Tunnelma on kuitenkin hieman erilainen, kuin ensimmäisellä kerralla pudotuksen jälkeen. 

– Nyt sitä osasi odottaa, ei tullut yllätyksenä itselleni. Osasin tähän jo varautua, että ei ollut mikään yllätys. 

Miehen mukaan toinen kierros Love Island -villassa sujui odotusten mukaisesti. Rakkautta ei kuitenkaan tälläkään kertaa löytynyt, eikä Joelin ja tämän parin Janitan välille syntynyt syvempiä tunteita. 

– Oli ihan hauskaa tämä muutama päivä, mitä mä siellä olin. Tämä toinen kerta oli huomattavasti rennompi, kuin ensimmäinen. 

Love Island -villalla on tällä viikolla seurailtu tiiviisti muun muassa Vanessan ja Reetun sekä Tommyn ja Nikitan kiivaita riitoja. Joel kertoo, että sivustakatsojana tilanteita on seurattu myös tarkasti saarella. 

– Siinä on koittanut antaa ulkopuolisen näkökulmaa ja sitten se on ollut itsellekin suhteellisen kivaa viihdettä. Kyllä ne on kuitenkin saanut ne aika hyvin heti sovittua. 

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

AP love island suomi viikko 6 kertaus

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja