Toimittaja väläytti mahdollisuutta – tässäkö seuraava tärkeä päivä Jesse Puljujärven NHL-kohtalon suhteen?

9:57
Ville Niemisen potkut sekä HIFK:n ja Kärppien välinen huippuottelu värittivät viikonloppua SM-liigassa.

Rajoitettuna vapaana agenttina ollut Jesse Puljujärvi ei tehnyt uutta NHL-sopimusta ennen sunnuntaina umpeutunutta takarajaa. Se tarkoittaa, että hyökkääjä jatkaa loppukauden Kärppien riveissä Liigassa. Spekulaatio Puljujärven NHL-uran jatkosta tuskin täysin hiljenee silti vieläkään.

NHL-toimittaja David Pagnotta muistutti Twitterissä, että vastaavassa tilanteessa oleva JYPinJulius Honka sekä Puljujärvi saattavat olla kauppatavaraa vielä tämän sesongin aikana.

Edmonton Oilers voi kaupata Puljujärven pelaajaoikeudet vielä tämän kauden aikana, ja Dallas Stars voi päätyä samaan ratkaisuun Julius Hongan kanssa. Pagnotta nosti esiin kaksi tärkeää päivämäärä pelaajien tilanteiden suhteen.

– Hän (Honka) ja Jesse Puljujärvi eivät voi enää pelata NHL:ssä tällä kaudella. Heidän pelaajaoikeutensa voidaan edelleen kaupata (ehkäpä 24. helmikuuta olevan siirtotakarajan nurkilla tai NHL:n varaustilaisuudessa kesäkuun lopussa), näki Pagnotta.

Puljujärvellä on Kärppien kanssa loppukauden kattava sopimus. Honka on pelannut Jyväskylässä ottelukohtaisella sopimuksella.

Katso twiitti alta.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja