NHL-toimittaja heitti ilmoille ajatuksen – näinkö Edmonton Oilers saisi kaupattua Jesse Puljujärven?

Edmonton Oilers ei ole vielä saanut kaupattua Jesse Puljujärven pelaajaoikeuksia. Suomalaishyökkääjä päätti viettää koko viime kauden Liigan Kärpissä, kun Oilers ei saanut liikutettua häntä muualle.

Puljujärven tilanne on herättänyt keskustelua koko kauden ajan. Monet NHL-toimittajat ovat yrittäneet pohtia, mikä on Puljujärven arvo pelaajamarkkinoilla.

Edmonton Oilersia yli 40 vuotta seurannut NHL-toimittaja Jim Matheson on nyt jakanut omia mietteitään tilanteesta.

– Kunhan ajattelen ääneen, mutta antaisiko Ottawa kolmannen ensimmäisen kierroksen varausvuoronsa (21. varausvuoro, Pageaun kaupasta Islandersiin) vaihdossa Puljujärven pelaajaoikeuksiin? Kesän 2016 nelosvaraus (Puljujärvi) on huonoimmassa tapauksessa kolmosketjun oikea laituri NHL:ssä. Jos tämä sopisi, olisi Oilersilla 20. ja 21. varausvuoro draftissa, pohdiskeli Matheson.

Tässä vaiheessa ei ole selvää, herättääkö Puljujärvi runsaasti kiinnostusta NHL:ssä. Oilersin GM Ken Holland väitti helmikuussa medialle, että muut seurat eivät olleet tiedustelleet Puljujärven tilanteesta.

Monet julkaisua kommentoineet fanit pitivätkin Mathesonin ajatusta ensimmäisen kierroksen varausvuorosta varsin optimistisena.

Katso twiitti alta.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja