Paljastus: Jesse Puljujärven suomalaista kohtalotoveria kaupitellaan NHL:ssä

Jääkiekon NHL-seura Dallas Stars yrittää saada Julius Hongan kaupaksi ennen pian koittavaa takarajaa, kertoo TSN:n konkaritoimittaja Bob McKenzie. 

Honka on samassa tilanteessa kuin paljon spekulaatiota aiheuttanut Jesse Puljujärvi. Jos kaksikko ei solmi NHL-sopimusta Suomen aikaa sunnuntain puolella, he eivät voi pelata taalaliigassa tällä kaudella. 

Sekä Edmonton Oilersin hyökkääjä Puljujärvi että Stars-pakki Honka ovat pyytäneet siirtoa seuroistaan. 23-vuotias Honka pelaa tällä hetkellä SM-liigaa JYPissä, Puljujärvi Kärpissä. 

Oilers-pomo Ken Holland on jo todennut, että Puljujärvi-kauppaa ei tapahdu ilman dramaattista käännettä. McKenzien mukaan Hongan kohdalla saattaa tapahtua jotain tänään. 

– Dallas etsii mahdollisuutta kaupata Honka. Hänen siirtonsa ei ole varma, mutta Dallasin ja muiden seurojen väliset keskustelut ovat lisääntyneet tänään. Ja toisin kuin Puljujärven kohdalla, Hongan siirto on mahdollisuuksien rajoissa ennen takarajaa, McKenzie kirjoittaa Twitterissä

Honka on pelannut NHL:ssä kolmen kauden aikana 87 ottelua tehoilla 2+11=13. Stars varasi hänet avauskierroksen 14. vuorolla kesällä 2014. 

Lue myös:

    Uusimmat