Tjäreborg on saanut lisärahoitusta ja toiminta jatkuu normaalisti – KKV:n pääjohtaja MTV:lle: "Tämä saattaa olla pidempiaikainen ratkaisu"

Tjäreborgin lennot jatkuvat tiistaina normaaliin tapaan – KKV:n pääjohtaja:"Tämä saattaa olla pidempiaikainen ratkaisu" 2:01
KKV:n pääjohtaja Kirsi Leivo vieraili Kymmenen Uutisissa.

Matkatoimisto Tjäreborgin ja sen pohjoismaisten sisaryhtiöiden toiminta jatkuu normaalisti huomenna, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Tämä on mahdollista lisärahoituksen avulla.

Tjäreborgin omistaja Thomas Cook Group ilmoitti ajautumisesta konkurssiin varhain maanantaiaamuna. Tällä oli vaikutuksia myös konserniin kuuluvan lentoyhtiön Thomas Cook Airlines Scandinavian lentoihin, ja useita lentoja jouduttiin maanantaina perumaan.

– Voimme nyt kertoa, että lentoliikenne ja Tjäreborgin toiminta jatkuvat normaalisti tiistaina 24.9.

Tjäreborg on saanut lisää rahoitusta ja pystyy jatkamaan toimintaansa, kertoo kilpailu- ja kuluttajaviraston pääjohtaja Kirsi Leivo.

– Keskustelin Tjäreborgin toimitusjohtajan kanssa ja on sellainen tunne, että tämä saattaa olla pidempiaikainen ratkaisu, eikä koske pelkästään tiistaita, mutta me seuraamme tarkasti tilannetta, Leivo arvioi.

Muutoksista tiedotetaan tekstiviestitse

Jos sinulla on matkavaraus, jonka lähtöpäivä on tiistaina, lentosi lähtee normaalisti. Mikäli lennon aikatauluun tulisi muutos, Tjäreborg lupaa ilmoittaa siitä varanneille asiakkaille tekstiviestillä. Myös lomakohteissa olevat asiakkaat saavat tietoa paluulennoista tekstiviestillä.

– Ymmärrämme, että tilanne on aiheuttanut huolta ja ylimääräistä vaivaa asiakkaillemme, ja olemme erittäin pahoillamme siitä, tiedotteessa todetaan.

Ongelmia hotellimaksuissa voi yhä ilmetä

Maanantain aikana peruttiin joitakin lentoja, ja matkustajat eivät päässeet suunnitellusti paluulennoilleen. Mitä heille tapahtuu?

– Pyrimme järjestämään heidän paluulentonsa tiistain aikana. Ilmoitamme asiakkaille tekstiviestillä, tiedotteessa todetaan.

Konkurssiuutisten vuoksi hotelleissa on ilmennyt maksuihin liittyviä ongelmia. Vaastaavat ongelmat voivat jatkua lähipäivinä, kunnes Tjäreborg on ollut yhteydessä yhteistyökumppaneihinsa ja tilanne oikaistaan.

Lue myös:

    Uusimmat