TIS-Miralle sateli ala-arvoisia viestejä ja tappouhkauksia – hakeutui terapiaan ohjelman jälkeen: "Minulla oli saarella niin paha olla"

3:27
Mira ja Valto erosivat ohjelman aikana - näin he juttelivat lehdistötilaisuudessa.

Temptation Island -ohjelmasta tuttu Mira Ahola on nykyään onnellisesti parisuhteessa Markuksen kanssa, jonka tapasi ohjelmassa.

Mira Ahola tuli tutuksi Temptation Island -sarjasta viime keväänä. Mira lähti viettelysten saarelle pariskunta Valton kanssa, mutta heidän 3,5 vuoden suhde päättyi ohjelman aikana. Syynä oli se, että Mira ihastui sinkku-Markukseen, jota hän tapailee tänäkin päivänä.

Kun ohjelma alkoi Nelosella viime keväänä, katsojat ihastuivat Miraa. Mitä pidemmälle ohjelma meni, katsojien ihastus kääntyi vihastukseksi, kun varatun Miran tunteet Markusta kohtaan kasvoivat.

Miran ei ollut helppoa katsoa ohjelmaa omalla kotisohvalla.

– Kaikista suurin tunne oli häpeä ja anteeksiantamaton tunne itseäni kohtaan, miten ihmeessä voin käyttäytyä toista ihmistä kohtaan niin, Mira kertoi Beauty Beaivi kauneushoitolan kutsuvierasavajaisissa.

Miralle tuli ohjelman alussa valtavasti positiivista palautetta, mutta loppuvaiheessa viestit olivat uhkaavia ja ala-arvoisia.

– Kaikki olivat kääntyneet minua vastaan. Sain valtavasti viestejä sekä myös tappouhkauksia. Esimerkiksi minun pääni uhattiin repiä irti, jos menen tiettyyn paikkaan. Paskavyöry oli niin valtava, että lamaannuin. Se oli synkkää aikaa, elämäni raskain kevät.

Ohjelmassa oli Miralle myös paljon hyvää, vaikka hän katuukin lähtöä saarelle.

– Se avasi silmäni. Minulla oli niin paljon käsiteltäviä asioita menneisyydessä. Se oli ensisijainen syy, miksi minulla oli saarella niin paha olla. Jos en olisi ollut ohjelmassa, en olisi tänäkään päivänä mennyt käsittelemään asioita terapiaan. Hakeuduin sinne heti ohjelman jälkeen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja