Meri Aallon vapaa-aika meni ennen alkoholin huuruisissa merkeissä – ylilyönnit opettivat: "Ei ole syytä katua"

10:40
Vastavihitty pari Saara ja Meri Aalto Uutisaamun haastattelussa!

Meri Aalto ei sano kokonaan ei alkoholille, mutta enää se ei maistu. 

Laulaja Saara Aallon manageri ja vaimo Meri Aalto puhuu tuoreessa Instagram-päivityksestään suhteestaan alkoholiin. Meri kertoo eläneensä koko nuoruutensa niin, että aina vapaalla ja juhlapyhinä hän otti alkoholia, koska "se kuului juhlaan" tai siksi, kun muutkin ottavat. 

– Siitä elämästä on nyt jo vuosia, mut jos itse en olis kohdannut itseäni ja ottanut vastuuta omasta elämästä, sama voisi jatkua edelleen. Tee sellaisia päätöksiä elämässä, jotka vievät sinua eteenpäin, hän kirjoittaa. 

– Nyt on muut elämän humalat vahvemmin läsnä. Vahvimmat drinkit olivat Kombucha ja hengitysharjoitukset, Sopanen kirjoittaa päivityksessään.

Ylilyönnit opettivat

Meri kertoo tehneensä harjoituksen, jossa muistutteli itselleen sitä, miten virheet ovat opettaneet katsomaan asioita uudelta kantilta.

– Tänään muistuttelin itselleni anteeksiantoharjoituksessa (missä nousi pintaan muun muassa omat ylilyönnit humalassa ja joku sisäinen katumus niistä vieläkin), että hitto ne ylilyönnit on opettanut mulle monia tapoja suhtautua alkoholiin, ja miten ilman alkoholia täytyy löytää uusia tapoja käsitellä omia tunteita. Ne ovat niitä elämänoppeja.

Meri toteaa, ettei ole kuitenkaan syytä katua, sillä ylilyönnit ovat opettaneet.

– Olen saanut elää, kokea, rikkoa rajoja ja sekoillakin. Siksi olen nyt ymmärtäväisempi, rakastavampi, hyväksyvämpi, armollisempi, ja tiedän, mitä tunteita alkoholilla voi peittää, vaikka ilon juomaksi sitä kutsunutkin aina, hän jatkaa kirjoituksessaan.

 – Eli EI, ei ole syytä katua, koska ne ”ylilyönnit” on ollut mun opettajia tässä elämässä.

Meri toteaa kirjoituksessaan, että hän voi edelleen halutessaan juoda alkoholista. 

– Edelleen joskus, jos itse niin valitsen, humala voi olla hauska asia ja en oo aina silloin fiksuimmillani, it’s fine for me. Tai Italiassa viini juustojen kans on vähän liian hyvää. Tänä vuonna ei ole vielä  maistunut, ehkä kesäl sit, let’s see, hän lopettaa kirjoituksensa. 

Syvissä vesissä

Koronapandemian vuoksi Saara ja Meri Aallon hääjuhlat peruuntuivat, ja häälomaa he viettivät neljän seinän sisällä kotona. 

Saara Aalto kertoi MTV Uutisille joulukuussa, kuinka viime vuosi sai pariskunnan tahoillaan kohtaamaan syvimmät haavansa.

– Ollut kyllä dramaattinen vuosi. On käyty perin pohjin traumoja ja haavojamme läpi. Uskon, että tämä kaikki on tuonut kuitenkin meitä entistä lähemmäksi toisiamme. Olemme käyneet molemmat aika syvissä vesissä. 

–  Se on niin ihanaa, kun saa sanoa Meriä vaimoksi! Saara jatkoi haastattelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja