Mitä Ulla ja Kari Taalasmaan näyttelijät muuttaisivat hahmoissaan, mikä ärsyttää toisessa eniten? Salkkarit-tähdet vastasivat fanien kysymyksiin

Maija-Liisa Peuhun ja Tommi Taurulan lystikäs vapputervehdys 0:15
Katso videolta Maija-Liisa Peuhun ja Tommi Taurulan lystikäs vapputervehdys!

Maija-Liisa Peuhu ja Tommi Taurula vastasivat Salkkarit-fanien lähettämiin kysymyksiin.

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran vapun aatonaattona 29. huhtikuuta 2023.

Salatut elämät -faneille tarjoutui mahdollisuus lähettää Ullaa esittävälle Maija-Liisa Peuhulle ja Karia esittävälle Tommi Taurulalle mieltään askarruttavia kysymyksiä Instagramin välityksellä. Näyttelijäkaksikko istahti MTV Uutisten haastatteluun ja vastaili katsojien lähettämiin kysymyksiin hilpeissä vapputunnelmissa.

Miten vietätte vappua?

Maija-Liisa: Simaa ja tippaleipiä! Ja käymme onnittelemassa poikaamme, jolla on syntymäpäivä vapun aatonaattona, ja samalla viemme lapsenlapsillemme jotain pientä.

Tommi: Pesen todennäköisesti pari ikkunaa, käyn vähän urheilemassa ja sitten ajattelin perheen kanssa syödä jotain vappupäivänä. Ehkä grillata, jos ei sada vettä. Mutta varmaan sataa vettä. Jos innostun ja minulla lähtee mopo niin sanotusti käsistä, niin laitan kissalle vähän serpentiiniä kaulaan. Mutta ei ole mitään suurempaa vappusuunnitelmaa, ainakaan en lähde mihinkään ihmisjoukkoon heilumaan pelti kiinni samppanjapullo kädessä, se on varma.

Mitä ajattelette siitä, että Salkkareissa ei vietetä vappua tai muitakaan juhlapyhiä?

Tommi: Se varmaan johtuu siitä, että todennäköisesti sattuisi niin, että vappujakso tulisi joskus jouluna ulos. Ne vuodenajat eivät oikein osu yksiin.

Maija-Liisa: Joo, tämä on kyllä siitä huono tämä työpaikka. Muuta huonoa en keksi.

Munkit vai tippaleipä?

Maija-Liisa: Tippaleipä!

Tommi: Munkit. Minä olen munkkimiehiä.

Mihin kannattaa mennä opiskelemaan, jos haluaa näyttelijäksi?

Maija-Liisa & Tommi: Teatterikouluun!

Mitä teette vapaa-ajalla?

Tommi: Milloin mitäkin. Aika paljon tulee urheiltua nykyään, sitten vietän kesäisin paljon aikaa mökillä. Ruokaa tulee laitettua, kun ihmisen pitää syödä, luen, soittelen kitaraa, kuuntelen musiikkia, katson jalkapalloa, varsinkin Arsenalin pelejä.

Maija-Liisa: Minä sen sijaan kuuntelen kaikkea urheilua ihan suvereenisti. Kaikki urheilu mikä tulee televisiosta, meillä katsotaan kaikki. Minä en katso edes murto-osaa, mutta kuulen kaiken. Sitten siivoan ja pesen pyykkiä, laitan ruokaa, joskus soitan jollekin kaverille ja katselen kaikkia matkailuohjelmia, jotka tulevat maista, joissa en ole käynyt. Minusta on kivaa katsoa, että on vielä paikkoja, joissa en ole käynyt ja joissa voisin vielä käydä!

Oletteko luonteeltanne erilaisia vai samanlaisia kuin hahmonne?

Maija-Liisa: Minä olen ainakin ihan samanlainen.

Tommi: Minä olen pikkuisen erilainen. Olen vähän samanlainen kuin Ulla Taalasmaa, kauhean utelias.

Maija-Liisa: Se on tullut sukuun, äitinsä poika! Se on hyvä piirre ihmisessä, pitää olla utelias ja valmis uusiin seikkailuihin.

Jos saisitte muuttaa yhden asian roolihahmossanne, mikä se olisi?

Maija-Liisa: No minä olisin ainakin 20 vuotta nuorempi.

Tommi: Ja minä olisin 30 vuotta nuorempi.

Ärsyttävin piirre toisen hahmossa?

Maija-Liisa: No että Kari on kuitenkin niin samanlainen kuin minä, että se jaksaa tapella kanssani. Minä en kuitenkaan loppujen lopuksi tappele kenenkään kanssa.

Tommi: Ehkä se on se, että Ulla on niin utelias ja se puuttuu muiden asioihin. Mutta oikeastihan me olemme tosi mukavia ja filmaattisia, ihania ihmisiä.

Mikä on nolointa, mitä teille on sattunut kuvauksissa?

Tommi: Minulle tulee ainakin mieleen se, että on joutunut näyttelemään jotain hemmetin noloa kohtausta. Esimerkiksi Kari halusi joskus, että Linda tulee pidättämään hänet Moosesta, ja Kari sitten humalapäissään riisui kaikki vaatteensa pois, että hän saa Lindan sitä kautta lähelleen. Se oli kauhean noloa tehdä sellaista. En halua kekkuloida munasillaan tv:ssä.

Maija-Liisa: Niin, en minäkään. Ei minulla ole munia, mutta en muutenkaan halua. Mutta onneksi Ullana ei ole tarvinnut tehdä sellaista. Minulle ei tule mieleen erityisen noloa tilannetta. Äsken munasin, kun olin jättänyt vihkisormukseni sormeen ja olimme kuvanneet jo hetken aikaa, kunnes se huomattiin.

Tommi: Ei tuo ole paha munaus.

Maija-Liisa: No mutta minä olen munannut koko ajan. Katson sen takia Salkkareita, että huomaan, mitä olen taas munannut. Aina minä löydän jotain, minkä olisi pitänyt olla paremmin.

Paras yhteinen muistonne kuvauksista?

Maija-Liisa: Olimme jouluna kuvauksissa Ylläksellä. Lunta oli hirveästi ja oli joulutunnelma. Nukuimme varmaan 3 tuntia, kunnes piti taas mennä meikkiin, mutta hirveän mukava oli fiilis.

Tommi: Kyllä. Yötä myöten kuvattiin pikkuisessa mökissä.

Mikä on kaikkein paras Taalasmaiden kohtaus?

Tommi: Aina kun syömme, niin ne ovat kivoja kohtauksia.

Maija-Liisa: Niin. Varsinkin jos on hyvää ruokaa.

Tommi: Sitten mieleeni on jäänyt, kun Seppo pyysi Karia pukeutumaan Ullan vaatteisiin, kun Kari piti lavastaa naiseksi. Kari oli meikattu ja hänellä oli Ullan leninki päällä. Ulla tuli kotiin ja sanoi, että "Kari, minkä takia sinulla on minun leninkini päällä?". Toinen oli, kun Ulla oli Tinderissä ja hän oli laittanut sinne nuoruuskuvansa. Kari oli tykännyt äitinsä kuvaa, kun hän ajatteli, että siinäpäs on kuuma misu. Mutta se olikin Ulla.

Meneekö ihmisillä usein sekaisin, että olisitte äiti ja poika oikeassa elämässä?

Maija-Liisa: Eeei, tuskin.

Tommi: Ei kai nyt ihmiset niin kujalla ole.

Maija-Liisa: Yleensä ihmisillä menee sekaisin, onko tässä Kari vai Tommi ja minä olen Ulla-Maija melkein aina. Molemmat nimet käytetään.

Miltä on tuntunut näytellä äitiä ja poikaa kaikki nämä vuodet?

Maija-Liisa: Ihanalta! Onhan se nyt ihanaa, kun hän on tämmöinen kunnon mies. Jos olisi ollut joku rääpäle, niin eihän siitä olisi mitään tullut.

Tommi: Ei tämä olisi silloin kestänyt niin pitkään, silloin meidät molemmat olisi varmaan kirjoitettu ulos tästä. Mutta me oltiin täydellinen match.

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!


Lue myös:

    Uusimmat