Tinze on kansainvälinen twerk-tähti ja nyt myös laulaja – uutuuskappaleen musiikkivideolla kuumaa twerkkausta

Tinzella on Instagramissa huimat 295 000 seuraajaa.

Twerk-tanssin kansainvälinen supertähti Tinze, oikealta nimeltään Tia-Maria Sokka, julkaisi tänään debyyttisinglensa Bakara. Singellä ovat mukana supersuosittu Teflon Brothers ja tulokasartisti F.

– Oon niin innoissani, että Teflarit ja F lähti mukaan mun ekaan sinkkuun, jota voi tanssia läpi kesän! Toivottavasti tää inspiroi jengii tanssimaan ja saa hymyn huulille, Tinze kommentoi kappaletta tiedotteessa.

Tinze on Tampereelta lähtöisin oleva 29-vuotias twerkkaaja. Hänen artistikonseptinsa on movement, joka yhdistää maailmalla suositun tanssilajin twerkin ja musiikin Tinzen säkenöivän persoonan kautta. Tiedotteessa kerrotaan, että Tinze on vahvasti mukana kappaleiden tekoprosessissa - hänen suunnittelemansa visiot ja koreografiat yhdistyvät tuottajien ja artistiyhteistöiden kautta kappaleiksi.

Tinze on monille entuudestaan tuttu sosiaalisesta mediasta, sillä hänellä on YouTubessa 628 00 tilaajaa, Instagramissa 295 000 seuraajaa ja TikTokissa seuraajia on 35 000.

Teflon Brothers lähti mielellään mukaan Tinzen esikoissinkkuun.

– Ollaan aina tykätty Tinzestä ja oli itsestäänselvää, että lähettiin biisiin mukaan. Biisissä on sama asenne, ku Tinzellä muutenkin. Ei sitä emansipaatiota tarvii alleviivata, vaan sitä omaa kehoa saa käyttää just niinku itteä huvittaa, eikä sitä tarvii selitellä. Biisi todistaa, että Pelvis elää ja voi hyvin!, Teflon Brothers kertoo tiedotteessa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja