Moni suomalainen on innostunut ulkoilusta viimeistään koronapandemian myötä. Liikkumisen lisäksi ulkona voi myös kokata ja syödä lähes mitä vain!
Videolla: Ulos syömään -kirjan s'more-ohjeesta tuli kesällä TikTok-hitti. Katso, miten jenkkiherkku tehdään.
Ruokatoimittaja Heli Niemisen, keittiömestari Jesse Söderlundin ja kuvaaja Jaska Poikosen loppusyksystä ilmestyvässä Ulos syömään -keittokirjassa inspiroidutaan kokkaamaan ja syömään ulkona kaikkina vuodenaikoina. Ideana on, että lähes mitä tahansa ruokaa voi tehdä ulkona lähes missä vain: omalla takapihalla, luonnossa, mökillä tai vaikka veneessä.
Idea ruokaan painottuvasta ulkoilukirjasta sai alkunsa keskellä koronapandemiaa.
– Kun korona tuli, ryhdyimme pohtimaan, että mitä ihmiset nyt tekevät. Huomasimme, että moni viihtyy ulkona ja pihalla. Näin keksimme tehdä ruokakirjan, jossa kaikki ruoat tehdään ulkona, muistelee turkulainen keittiömestari Jesse Söderlund idean syntyä.


