Tina Turnerin poika pidätettiin vain viikkoja ennen äitinsä kuolemaa – yritti piilottaa huumeita nielemällä

Tina Turner MTV:n haastattelussa elokuussa 2000 – katso uutisjuttu! 2:14
Tina Turner oli MTV Uutisten haastattelussa vuonna 2000 – tällainen Suomen-vierailu tähdellä oli!

Edesmenneen laulajan Tina Turnerin poika Ike Jr. on tälläkin hetkellä pidätettynä.

Toukokuussa kuolleen laulajan Tina Turnerin poika, muusikko Ike Turner Jr., 64, pidätettiin lauantaina 6. toukokuuta. Peoplen mukaan häntä syytetään crack-huumeen hallussapidosta ja todisteiden manipuloinnista. 

Ike Jr. pidätettiin vain 18 päivää ennen kuin hänen äitinsä menehtyi kotonaan 83-vuotiaana 24. toukokuuta Sveitsissä. Viimeisen kuukauden ajan Ike Jr. on ollut Brazorian piirikunnan vankilassa Teksasissa, eikä hänen 70 tuhannen dollarin, eli noin 63,8 tuhannen euron, takuitaan ole maksettu. 

Poliisi pysäytti Ike Juniorin liikennevaloissa sammuneen etu- tai takavalon vuoksi. Myöhempi tutkinta johti siihen, että poliisi takavarikoi 1,7 grammaa crack-huumetta ja 0,7 grammaa metamfetamiinia, kun he huomasivat, että Ike Jr. yritti nielaista hallussaan olevia huumeita.

People ei ole saanut yhteyttä Ike Juniorin asianajajaan. 

Ike Jr. työskenteli äitinsä äänisuunnittelijana sen jälkeen, kun Tina erosi poikansa isästä ja väkivaltaisesta miehestään Ike Turnerista. Poika kertoi Daily Mailille vuonna 2018, että hänen isänsä ei halunnut hänen työskentelevän vanhempiensa eron jälkeen äitinsä kanssa, joten löi poikaansa päähän pistoolilla. Hän myös kertoi tuolloin, ettei ollut puhunut äitinsä kanssa yli kymmeneen vuoteen. 

Ike Juniorin isä oli kokaiiniriippuvainen ja hänet pidätettiin ja asetettiin syytteeseen useita kertoja. Hän ampui myös 49-vuotiasta uutistoimittajaa jalkaan Inglewoodissa, Los Angelesissa, vuonna 1981. Ike suoritti vuodesta 1989 alkaen 18 kuukauden vangeusrangaistuksen kokaiinista. Hän kuoli yliannostukseen 76-vuotiaana vuonna 2007. 

Tina puhui väkivaltaisesta avioliitostaan avoimesti. Hän jätti aviomiehensä vuonna 1976 kiertuepysähdyksellä Dallasissa. 

Hänen viimeisin aviomiehensä oli saksalainen musiikkojohtaja Erwin Bach, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 2013. Tuolloin Tina luopui Yhdysvaltain kansalaisuudesta ja otti Sveitsin kansalaisuuden. 

Tinan vanhin poika Craig teki itsemurhan 59-vuotiaana Los Angelesissa. Hänen nuorempi poikansa Ronnie kuoli joulukuussa 2022.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat