Tina Turner täytti 80! Teki faneilleen videon syntymäpäivänsä kunniaksi

Esiintymislavat jo taakseen jättänyt supertähti tuntee olonsa mahtavaksi.

Musiikkihistorian yksi kirkkaimmista tähdistä ja varmasti myös yksi energisimmistä esiintyjistä, Tina Turner, on elänyt vaiherikkaan elämän.

Rock-musiikin kuningattareksikin tituleerattu Turner nousi julkisuuteen mentyään naimisiin 1960-luvulla muusikko Ike Turnerin kanssa. Kaksikko teki paljon musiikkia yhdessä ja nousi suursuosioon. Taustalla kuitenkin kuohui, sillä Ike Turner oli väkivaltainen vaimoansa kohtaan.

Ike Turner kuoli kokaiinin yliannostukseen 76-vuotiaana vuonna 2007. Pariskunta erosi jo vuonna 1975. Tina Turnerin vanhin poika, Graig Raymond Turner, teki itsemurhan viime vuonna. 

Soolurallaan Tina Turner menestyi loistavasti. Hänen tunnetuimpiin hitteihin kuuluvat Private Dancer, The Best ja What`s Love Got to Do with It.

Turnerin elämä on ollut yhtä vuoristorataa, mutta laulajalegenda on tyytyväinen elämäänsä tällä hetkellä. Se käy ilmi videolta, joka on julkaistu hänen virallisella Twitter-tilillään.

– Kyllä, olen 80-vuotias. En kuvitellut näyttäväni näin hyvältä tässä iässä. Tunnen myös oloni hyväksi.

Huhtikuussa 2014 uutisoitiin Turnerin aivohalvauksesta, mutta hän parani siitä. Videolla hymyilevä laulaja kertoo voittaneen vakavat sairaudet ja tuntee saaneensa uuden mahdollisuuden elämässään.   

Useat Turnerin muusikkokollegat ovat lähettäneet syntymäpäiväonnittelut videon välityksellä. Joukossa on muun muassa Pete Townsend, Ringo Starr ja Bryan Adams.

– Olen onnellinen 80-vuotias nainen, energinen Tina Turner päättää videonsa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja