Tina Turner edusti vain hetkiä ennen poikansa traagista kuolemaa

Tina Turner osallistui muotinäytökseen Pariisissa vain tunteja ennen poikansa itsemurhaa. 

Laulaja Tina Turnerin vanhin poika, 59-vuotias Craig Raymond Turner löydettiin kuolleena tiistaina 3. heinäkuuta. Turnerin kuolinsyyn on vahvistettu olleen itsemurha. 

78-vuotias Tina Turner osallistui Giorgio Armanin muotinäytökseen Pariisissa vain muutamaa tuntia ennen poikansa kuolemaa. Laulaja oli 18-vuotias, kun hän sai esikoisensa Kings of Rhythm -yhtyeen saksofonisti Raymond Hillin kanssa. 

Tina Turnerin aviomies Ike Turner adoptoi Craig Turnerin hänen ja laulajan avioliiton päättyessä vuonna 1962. 

Vuonna 2005 Tina Turner kertoi Oprah Winfreyn haastattelussa Craig Turnerin olleen hyvin herkkä lapsi, joka oli todistanut kuinka Ike Turner pahoinpiteli laulajaa. 

– He näkivät aina mustat silmät. Iken lapset eivät koskaan reagoineet, mutta vanhin poikani Craig oli erittäin tunteellinen lapsi. Hän katsoi aina alas surullisena. 

– Kerran kun Ike tappeli kanssani, Craig koputti oveen ja kysyi: "äiti, oletko kunnossa?" Mietin, että hyvä luoja, älä hakkaa minua kotona. En halua, että lapseni kuulevat. 

Facebook-sivunsa mukaan Craig Turner työskenteli kiinteistönvälitysalalla Beverly Hillsissä. Tina Turner muutti Sveitsiin vuonna 1994 ja meni naimisiin saksalaisen musiikkituottaja Erwin Bachin kanssa viisi vuotta sitten.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat