Mainos

Timo Soini uskoo kuntavaalien heijastelevan aina eduskuntaan asti – "Joku saa boostia"

7:41

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini uskoo, että kuntavaalien tulos heijastelee aina eduskuntaan asti, vaikka eduskunnan kokoonpanoon kuntavaalit eivät vaikutakaan.

Huomenta Suomen Kuntavaaliaamuun osallistuneen Timo Soini muistuttaa, että päätökset tehdään kunnissa ja vaalien tarkoitus on valita kuntiin päättäjät.

– Aina näihin vaaleihin tulee sellainen yleispoliittinen klangi. Sitä ei voi välttää ja kyllähän näillä sellaista merkitystäkin on. Nämä eivät vaikuta eduskunnan voimasuhteisiin, eikä hallituksen ja opposition välisiin suhteisiin, mutta joku saa vaaleista sitten boostia ja perustelee tällä tuloksella sitä, että kahden vuoden päästä pärjätään, Timo Soini toteaa.

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkoi eilen ja varsinainen äänestyspäivä on 9. huhtikuuta. Kahden vuoden kuluttua on seuraavat eduskuntavaalit.  

Reilusti hoikistuneempana esiintynyt Timo Soini kertoi Huomenta Suomessa laihduttaneensa peräti 12 kiloa. Hän myös sanoi, että hänellä on aikaisempaa helpompi olla, kun päätös puheenjohtajuudesta luopumisesta oli tehty. 

Perussuomalaiset valitsevat uuden puheenjohtajan kesäkuussa.

Katso artikkelin yläpuolelta koko keskustelu, missä Soini kertoo muun muassa mitä mieltä on perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaista. Alla toinen keskusteluosio, jossa keskustelunaiheena perussuomalaisten vaalitavoitteet.

7:15

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.