Tiina Jylhä avaa, mikä saa ihmisen menemään kirurgin veitsen alle: "Helposti julkisuuteen päätyy vain rinnat"

Tiina Jylhä keskustelee kauneusleikkauksista torstain Kesäterassi-jaksossa.

Tuija Pehkosen ja Lorenz Backmanin juontamassa Kesäterassi-keskusteluohjelmassa nähdään tänään vieraana kauneusleikkauksien parissa työskentelevä Tiina Jylhä.

Jylhä pureutuu illan Kesäterassi-jaksossa kauneusleikkauksien taustoihin. Hänen mukaansa leikkauksia otetaan useimmiten tarpeen johdosta, eikä vain kohentaakseen rintakehäänsä muuten vain.

– Helposti julkisuuteen päätyy vain rinnat, koska se jaksaa aina kiinnostaa. Suurin osa, jotka tulevat tekemään vaikkapa isommat rinnat, niin heillä on oikea tarve siihen. Esimerkiksi rinnat eivät ole kehittyneet, Jylhä selventää.

Hän kertoo, että on ihana nähdä asiakkaita, joille tietyt leikkaukset tuottavat iloa. Jylhä kertoo illan jaksossa naiseksi itsensä kokevasta henkilöstä, joka on suunnannut Jylhän klinikalle juuri rintojen perässä.

– Hänen mielestään hän saa haluta ne rinnat. Ihmiset ovat oikeasti sellaisia, eivätkä vain se kärjistetty megabeibi, joka haluaa aina vain ne suuremmat rinnat, Jylhä selittää.

Kesäterassi MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat